"Odrasli smo u istoj ulici, išli smo zajedno u školu": Kim Kardašijan posetila braću Menandez u zatvoru!
Braća Menendez, Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

slučaj koji i danas intrigira svet

"Odrasli smo u istoj ulici, išli smo zajedno u školu": Kim Kardašijan posetila braću Menandez u zatvoru!

Erik je oštro kritikovao Netfliksovu seriju, rekavši da je reditelj imao lošu nameru koja ne može biti slučajna...

Objavljeno:

Kim Kardašijan posetila je zatvor Richard J. Donovan u blizini San Dijega u subotu kako bi razgovarala o reformi zatvorskog sistema sa velikom grupom zatvorenika, uključujući braću Lajla i Erika Menendeza, prenosi Variety.

Erik i Lajl
foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Razgovarala je sa zvezdom serije

Kim su se pridružili njena sestra Kloi Kardašijan, majka Kris Džener, filmski producent Skot Budnick i glumac Kuper Koch, koji igra Erika u Netflixovoj seriji Ryana Murphyja "Monsters: Priča o Lyleu i Eriku Menendezu", koja je ove nedelje izašla na Netflixu.

Kim Kardašian
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Kim je nedavno sarađivala s Murphyjem na drugoj verziji serije "American Horror Story". Takođe redovno posećuje zatvore kako bi učila i govorila o programima rehabilitacije i reformi zatvorskog sistema. Ranije ove godine razgovarala je sa zvezdom serije "Monsters: Priča o Lajlu i Eriku Menendezu", Kloi Sevigny, koja igra Kiti Menendez. Razgovarale su o porodici Menendez uoči izlaska sezone.

"Odrasla sam odmah niz ulicu od kuće u kojoj se sve to dogodilo, i svi smo išli u istu školu", poručila je Kim. "Sećam se da sam slušala o tom slučaju. Moj tata me provozao pokraj kuće i ispričao mi priču. I bio je u toj kući", prisetila se Kim.

Erik i Lajl
foto: KIM KULISH / AFP / Profimedia

Erik Menendez oštro kritikovao seriju

U petak je Erik oštro kritikovao seriju "Monsters", rekavši da je druga sezona Netflixove serije dala "pogubne prikaze likova" njega i njegovog brata Lajla. "Teškim srcem moram reći da verujem kako Ryan Murphy ne može biti toliko naivan i netačan u činjenicama o našim životima da bi ovo napravio bez loše namere", napisao je Menendez u svojoj izjavi, koju je objavila njegova supruga Tammi Menendez na X-u.

O čemu se radi u seriji?

Druga sezona prati istinitu priču o braći Lajlu i Eriku Menendezu, koji su u avgustu 1989. godine ubili svoje roditelje, oca Josea i majku KitI. Nakon što je policija došla u njihov dom, LAJL i Erik su rekli da su bili u bioskopu i gledali "Betmana" za vreme ubistva svojih roditelja.

Ključni deo odbrane braće bio je da su roditelje ubili u samoobrani, tvrdeći da ih je otac celo detinjstvo seksualno zlostavljao, dok im je majka bila emocionalno nestabilna i neodgovorna. Braća su tvrdila da su ubistva počinili iz straha za vlastite živote, uvereni da će ih roditelji ubiti kako bi prikrili zlostavljanja. Slučaj braće Menendez jedno je od najpoznatijih suđenja u američkoj istoriji. Ovo ubistvo i suđenje od samog početka do danas fasciniraju javnost i medije.

Bonus video:

03:49

Detalji ubistva u Nišu, ćerka zaklala majku!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.