Evo kada će Vejd Vilson dobiti smrtonosnu injekciju nakon koje će umreti u zatvoru!
Vejd Vilson, Foto: Printscreen / FOX 4

statistika

Evo kada će Vejd Vilson dobiti smrtonosnu injekciju nakon koje će umreti u zatvoru!

U vreme zločina, Vilson je imao 25 godina. To su samo dve godine manje od prosečne starosti izvršenja kazne za osuđene

Objavljeno:

U oktobru 2019. godine, Vejd Vilson je brutalno ubio dve žene u razmaku od nekoliko sati, a potom je olako komentarisao svoje zločine. Nekoliko telefonskih poziva koje je Vilson imao dok je bio u zatvoru naknadno su procureli u javnost, otkrivajući priču o nemoralnom čoveku koji preživljava isključivo zahvaljujući svojoj sposobnosti da manipuliše drugima.

I pored priznanja svojih zločina i presude, mala vojska obožavalaca pojavila se na društvenim mrežama.

Njihova podrška Vilsonu čini se da je zasnovana na njihovoj privlačnosti prema njemu, budući da mnogi ne prestaju da opisuju osuđenog ubicu kao "zgodnog."

@wadewilson.52 que sorriso mais lindo er esse 😄😃💙 #edits #wade #wadewilson ♬ Human - Rag'n'Bone Man

U avgustu 2024. godine, Wilson je osuđen na smrtnu kaznu i prebačen u zatvor na Floridi gde čeka izvršenje kazne.

Kada će Vejd Vilson biti pogubljen? Evo šta znamo.

U vreme zločina, Vilson je imao 25 godina. To su samo dve godine manje od prosečne starosti izvršenja kazne za osuđene, prema podacima Floridskog odeljenja za korekcije. Prosečna starost izvršenja je 44,9 godina, što znači da bi Vilson mogao biti pogubljen između 2036. (kada će imati 42 godine) i 2039. (kada će imati 45 godina).

Nije jasno kako država Florida odlučuje ko će biti pogubljen kada, s obzirom na to da je Villiam Zeigler bio na smrtnoj kazni od 19. jula 1976. godine. Zeigler je ubio svoju ženu, njene roditelje i kupca u svojoj prodavnici na Badnje veče 1975. godine, kako bi došao do 500.000 dolara iz osiguravajuće police, prema izveštaju Orlando Sentinela. Razlog zbog kojeg je toliko dugo na smrtnoj kazni su različiti pravni potezi koje je Zeigler preduzimao tokom skoro 50 godina.

1 / 18 Foto: Tiktok printscreen

Vilsonovi advokati planiraju da se žale koliko god mogu, izvestila je WINK News. Ovo će neizbežno produžiti njegovo vreme čekanja. Okružna tužiteljka Amira Fox izjavila je za ovaj medij da će se nastaviti boriti protiv žalbi.

"On nije ništa više od okrutnog ubice i najlošiji prikaz čoveka koji bi mogao postojati," rekla je.

Bonus video:

05:04

Majke ih teraju na to! Bizaran trend stigao u Srbiju: Od dece prave estradne zvezde, za 18. rođendan traže plastične operacije!

(Espreso/Distractify)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.