"Nema više zalizane crne kose i pohotnog pogleda": Vejd uslikan u novom zatvoru gde se vrše smrtne kazne! (FOTO)
Vejd Vilson, Foto: Florida Department of Corrections

FOTOGRAFIJA NAKON PREBAČAJA U DRUGI ZATVOR

"Nema više zalizane crne kose i pohotnog pogleda": Vejd uslikan u novom zatvoru gde se vrše smrtne kazne! (FOTO)

Zatvorsko osoblje je napravilo novi sliku ubice nakon prebačaja u zatvor gde se izvršavaju smrtne kazne

Objavljeno: 09:03h

Fascinacija Vejdom Vilsonom pratila ga je širom države sve do Raiforda, nekih 45 milja jugozapadno od Džeksonvila, pošto su žene uglavnom pratile svaki detalj njegovog premeštaja.

Odsek za popravne ustanove Floride objavio je dole prikazanu fotografiju Vilsona na mreži. Kaznena ustanova Union navodi da je njegov trenutni nivo čuvanja "Maksimalan."

Pod "Trenutni datum oslobađanja" stoje reči "smrtna kazna."

Fotografija je napravljena kada je Vejd Vilson stigao u državnu popravnu ustanovu u Raifordu, izvan Džeksonvila, Florida.
Fotografija je napravljena kada je Vejd Vilson stigao u državnu popravnu ustanovu u Raifordu, izvan Džeksonvila, Florida.foto: Florida Department of Corrections

U utorak, 27. avgusta, u sudnici u Fort Majersu, sudija Nik Tompson saglasio se sa odlukom porote i izrekao Vilsonu presudu smrtne kazne.

Tačka 1 - Ubistvo prvog stepena Kristine Melton - Smrtna kazna Tačka 2 - Velika krađa motornih vozila - 5 godina u Odseku za popravne ustanove Floride Tačka 3 - Napad - 364 dana u zatvoru okruga Li Tačka 4 - Ubistvo prvog stepena Dijane Ruiz - Smrtna kazna Tačka 5 - Provala u stan - 15 godina u Odseku za popravne ustanove Floride Tačka 6 - Sitna krađa - 364 dana u zatvoru okruga Li

Pre presude, održano je ročište da se utvrdi da li je moguće povrede mozga iz ranijeg života mogle uticati na njegovo ponašanje kasnije. Nekoliko lekara je odbacilo ovu tvrdnju.

Vilsonovi usvojitelji takođe su napisali pismo koje je pročitao advokat odbrane.

U pismu, Kendi i Stiv Vilson su rekli nekoliko stvari, uključujući...

„Ne možete ni zamisliti koliko nam je žao zbog porodica pogođenih ovom tragedijom. Vejd je bio veselo dete, ali je počeo da se udaljava od nas u tinejdžerskim godinama. Sistem ga je izneverio, a on je još naš sin i volimo ga. Molimo vas da u vašem srcu ne donesete odluku da ubijete našeg sina", napisali su Vejdovi usvojitelji.

Bonus video:

03:49

Detalji ubistva u Nišu, ćerka zaklala majku!

(Espreso/J.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.