"Ako ćemo iskreno...": Pitala baku iz Rusije šta misli o Amerikancima, a onda... Ovo će vas izuti iz cipela (VIDEO)
Ruskinja, Foto: Printscreen/ Instagram/ sashameetsrussia

MORATE DA POGLEDATE

"Ako ćemo iskreno...": Pitala baku iz Rusije šta misli o Amerikancima, a onda... Ovo će vas izuti iz cipela (VIDEO)

Baku iz Rusije je u intervjuu sa mladom devojkom otkrila šta misli o Amerikancima

Objavljeno:

Saša je, kako se ona predstavlja, rusko/američka devojka koja trenutno istražuje i snima prelepu, divlju, i često neshvaćenu Rusiju i na svojim nalozima na društvenim mrežama pokušava da razbije stereotipe vezane za ovu zemlju.

Ova lepa devojka deli svoja putovanja širom Rusije, zanimljive ljude i tradicije, iskustva koja je doživela i - njihove medvede.

Međutim, snimak koji je nama posebno zapao za oko, jeste njen intervju sa bakom iz Rusije, koja je otkrila šta misli o Amerikancima.

Ona se na početku snimka prestavila baki kao polu Ruskinja - polu Amerikanka, a onda je pitala o njenom mišljenu o Americi.

- "Ti si Amerikanka isto onoliko koliko sam ja balerina" - bile su prve reči koje je Saši uputila ova Ruskinja.

Saša ju je zatim pitala kakva su mišljena u Rusiji o Amerikancima, na šta je ova baka odgovorila da su različita, a onda ju je pitala kakvo je njeno i da li ima neke stereotipe i da li ih mrzi.

- "Ne, ne mrzim ih, ali ih ni ne volim.".

- "Samo nezainteresovanost?" - upitala ju je Saša.

- "Ne, ne nezainteresovanost. To je normalna zemlja, zemlja migranata, zemlja koja nema svoju populaciju, pa su tamo različite kulture. Zbog toga nemam nikakva osećanja prema njima. Ni ne razmišljam o njima. Ako ćemo iskreno, imamo dovoljno svojih problema, u našoj zemlji, da bih ja brinula ili razmišljala o njima" - otvoreno je rekla ova baka.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

04:12

SRUŠEN JE MIT NEPOBEDIVOG PUTINA, RUSIJA VIŠE NIJE BEZBEDNA Analitičari: Ukrajina je potpuno ovladala proizvodnjom OVOG ORUŽJA

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.