Čim je ušla u more, počela da dobija jezive uvrede od Hrvatice: "Ku**o jedna, nećeš se ti više kupati u mom moru!"
Sabina Sidro, Foto: SABINASIDRO / TIKTOK

AUUU!

Čim je ušla u more, počela da dobija jezive uvrede od Hrvatice: "Ku**o jedna, nećeš se ti više kupati u mom moru!"

Sabina Sidro, devojka iz BIH, postavila je na svom Tik-tok nalogu snimak video na kojem se čuju uvrede koje je dobila od neimenovane žene sa Brača

Objavljeno:

Ružno, nepotrebno, zastrašujuće, jedine su reči kojima se može opisati arsenal uvreda koji je žena iz Hrvatske uputila devojci po ime Sabina i to samo zato što je iz Bosne i Hercegovine. Da šok bude veći bujica najpogrdnijih reči izrečena je pred malim detetom, ali i ostalim turistima koji su uživali na plaži.

Sabina Sidro, devojka iz BIH, postavila je na svom Tik-tok nalogu snimak video na kojem se čuju uvrede koje je dobila od neimenovane žene sa Brača. U otvorenom govoru mržnje, ona je Sabinu nazivala najpogrdnijim imenima, da bi onda počela sa vređanjem i BIH nacije. Šta je prethodilo verbalnoj raspravi devojke iz Bosne i Hrvatice na obali Jadranskog mora, za sada nije jasno.

Šta je sve Hrvatica rekla Sabini?

U snimku koji je Sabina podelila na Tiktoku čuju se brojne eksplicitne i strašne uvrede na njen račun izrečene od strane žene sa Brača, koja nije imala ni skrupula ni mere prilikom iznošenja teških reči.

U opisu snimka, ona je sažela šta joj se dogorilo: "Pa kaže: vi Bosanci ste stoke i ništa drugo! Jedan lep i sunčan dan na Braču. Kako je Laka jednom rekao: postoji samo življe, poput bosanskog, hrvatskog i srpskog življa. Ovo danas je bilo hrvatsko življe, a napadnuta je jedna divna gospođa koja kao Bosanka živi već godinama na Braču…"

@sabinasidro Pa kaze: vi Bosanci ste stoke i ništa drugo! Jedan lijep j sunčan dan na Braču. Kako je Laka jednom rekao: postoji samo življe, poput bosanskog, hrvatskog i srbskog življa. Ovo danas je bilo hrvatsko življe, a napadnuta je jedna divna gospodja koja kao Bosanka živi več godinama na Braču… #wirsindbalkaner #sabinasidro #kroatien #bosnien #balkanautorin ♬ Originalton - Sabina

Zatim je ispričala šta se sve desilo na jednoj od plaža Brača.

"Nećeš se kupati u mom moru, Bosanko je**na.Ti ćeš meni Bosanac zvati policiju, nabijem te na k***c, tebe i policiju i cijelu Bosnu. Stoke, niste ništa drugo nego stoke", čulo se na bizarnom snimku u kojem se nije baš najjasnije videlo lice koje je uputilo Sabini bizarne i užasne reči.

Kako je kasnije i sama rekla, ovakva reakcija Hrvatice ostavila ju je u šoku. Ono što nije snimila, prepričala je u kasnijem toku snimka.

Psovala i pretila da se više neće kupati u njenom moru

"Znači, ku**o jedna Bosanska, nećeš se ti više kupati u mom moru i u mojoj državi. Još uvek sam pod šokom.Nisam uspela da je snimim od početka pošto sam upravo ja bila u njenom moru kada se počela derati. Na kraju ovog dana, sebi postavljam pitanje, ali i vama, kao dete, ćerka jedne Hrvatice: a koji je to problem sa Bosancima i Hercegovcima ovde u Hrvatskoj?

Da ne zaboravimo, ta divljakuša je, dok se izderala, da ju je slušao ceo Brač,držala svoje malo dete neprekidno. Idem da se kupam u njenom moru, rekla je Sabina na kraju.

U komentarima koji su nastupili ona je dobila veliku podršku ljudi sa eks Ju prostora koji su joj napisali da se ne sekira, jer, nažalost, nacionalista ima svuda i na svakom koraku.

Bonus video:

08:17

AKO HRVATSKA TVRDI DA NIJE NASLEDNICA NDH, ZAŠTO IM SMETA PRIZNANJE JASENOVCA KAO GENOCIDA? Eksperti o usvajanju rezolucije u CG

(Espreso / Blic / Stevica Rajčetić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.