"Pa šta znam, po šlepera bi bilo, onako... tu negde": Jednim pitanjem bacio ceo Balkan u trans, živeće ovaj narod!
Pečenje, Foto: Beta / Slobodan Miljević

ŠTA KAŽETE NA OVO?

"Pa šta znam, po šlepera bi bilo, onako... tu negde": Jednim pitanjem bacio ceo Balkan u trans, živeće ovaj narod!

Jedan od korisnika platforme X je postavio pitanje koje su Balkanci momentalno shatili kao zadatak koji treba da reše, a neki su bili posebno inspirisani

Objavljeno:

Na društvenoj mreži X ( nekadašnji Twitter ) se masovno deli nedavna objava koja je izazvala posebnu pažnju korisnika iz regiona.

Naime, jedan od korisnika je postavio pitanje koje su Balkanci momentalno shatili kao zadatak koji treba da reše, a neki su bili posebno inspirisani.

- "Pitanje samo za stručne: Ako nas 9 ide za vikend na Manjaču, nosimo dva janjeta i prase, koliko nam je piva optimalno za poneti? Za salatu znamo" - glasi objava koja je zaintrigirala ceo region.

Objava je od kada je postavljena 18. avgusta, pregledana više od 33.000 puta, a komentari na nju su se samo nizali.

- “Kilogram pečenog mesa vuče, u proseku, 7,3 litre piva. To je stari paritet u Poljoprivredi”.

- “U moje vreme na to se doda bik na ražnju + cisterna Nektara! To je bio standard nas veterinara! A sad, vidim druga vremena, skromnije. Ne idi bez dobre logistike i podrške”.

- “Gajba po čoveku. Ne može manje, vidiš kakve su vrućine. Mora se misliti da se ne desi dehidracija. Plus još neka u šteku”.

Pivo
Pivo foto: Profimedia

- “Matematičari ne bi rešili taj problem. Kilaža puta godine iskustva, puta temperatura vazduha, plus temperatura piva, bez plivanja/sa plivanjem sa Big2 ili playlistom, plus 4 ili 12 razdraganih komšija. Toliko varijabila, a samo jedno je sigurno, koliko god poneseš neće biti dovoljno”.

Jedan od komentara koji je nama privukao pažnju je: “Pa šta znam... po šlepera bi bilo... onako... tu negde”.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

01:43

DARA IZ SMOKOVCA VEĆ 18 GODINA DOLAZI MILOŠEVIĆU NA GROB! Platim bratancu 200 evra za gorivo, obavezno idemo i NA PEČENJE U ČAČAK

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.