Marta otišla u Grčku, pa pala u ekstazu: O njenoj reakciji na paradajz bruji ceo Balkan, pogledajte samo! (VIDEO)
Marta, Foto: Printscreen/X/Δραχμαντινετζάν

hit!

Marta otišla u Grčku, pa pala u ekstazu: O njenoj reakciji na paradajz bruji ceo Balkan, pogledajte samo! (VIDEO)

Ona je nedavno posetila Grčku i podelila oduševljenje grčkim paradajzom sa svojim pratiocima

Objavljeno:

Američka influenserka Marta nedavno je bila u Grčkoj i podelila je svoje oduševljenje grčkom hranom, ali naročito grčkim paradajzom. Marta je prethodno boravila u Italiji, a u za Grčku je gajila visoke nade. Na snimku koji je podelila, objašnjava zašto je grčki paradajz "rajski".

Ona je nedavno posetila Grčku i podelila oduševljenje grčkim paradajzom sa svojim pratiocima. Video snimak sa njenim reakcijama brzo je postao viralan na TikToku, gde je Marta opisala svoje iskustvo s grčkim paradajzom kao „rajski“.

Objasnila je da u Americi paradajz često nema pravi miris i ukus.

"Probam svoj prvi pravi paradajz u Evropi,“ izjavila je u videu. "Dolazim iz SAD, gde nažalost paradajz nema miris ni ukus. Osećam se kao da sam u raju od paradajza,“ dodala je.

Tokom boravka u kafani u Milosu, Marta je probala i tradicionalni grčki dakos, salatu sa paradajzom, kaparima, feta sirom i maslinovim uljem.

"Ovo je prvi put da probam paradajz u Evropi s ovim dakosom,“ rekla je. "Srećna sam jer je grčki paradajz bez sumnje najbolji paradajz koji možete naći u Evropi.“

Reakcija Martine na grčki paradajz bila je emotivna. "Uzbuđena sam, želim da plačem. O moj Bože momci, stvarno ću sve to pojesti i naručiti još jedno! 10/10!“ rekla je, obasipajući komplimentima ovo rajsko povrće.

Bonus video:

00:52

OVO JE NOVI TIKTOK IZAZOV - DA LI MOŽE LUĐE? Korisnici poludeli: Biciklom se zaleću na automobile u brzini, ŠOK!

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.