Skandal u restoranu brze hrane: Konobarica došla da posluži čoveka, on je opalio tanjirom posred face! (VIDEO)
Foto: Printscreen/:ig1ig3/Jam Press

UŽAS!

Skandal u restoranu brze hrane: Konobarica došla da posluži čoveka, on je opalio tanjirom posred face! (VIDEO)

Viralni snimak pokazuje čoveka koji udara konobaricu tanjirom, dok su za stolom žena i dete

Objavljeno:

Konobarica jednog restorana brze hrane u Londonu doživela je nešto nečuveno tokom jedne svoje smene. Naime, mušterija je udarila posred face tanjirom u martu ove godine.

Viralnisnimak pokazuje čoveka koji udara konobaricu tanjirom, dok su za stolom žena i dete. Policija je došla u restoran gde se desio napad i pustila osumnjičenog za napad, bez uzimanja informacija o njemu.

"Osećam se veoma iznevereno od strane policije" rekla je uzrujana konobarica dodala: "pustili su ga bez uzimanja detalja ili pregledanja kamera. Na moju žalbu samo su rekli kako ljudi greše."

Napadnuta konobarica
Napadnuta konobaricafoto: Printscreen/Youtube/The Subtitle Guy

Policija je kasnije i priznala da ovaj uviđaj nije odrađenkako treba od strane policajaca. Pet meseci kasnije, slučaj je opet otvoren, nakon što je snimak sa sigurnosnih kamera postao viralan, piše Metro.

"Nisam verovala da ću dobiti ovoliko pogrške, sve ovo je neverovatno i mnogo sam zahvalna." rekla je napadnuta konobarica.

Oglasili su se i iz restorana i stali u odbranu svojoj radnici: "Ovo što se desilo je nečuveno i užasno.Mi smo stali uz našu radnicu i sve prijavili policiji. Ovakvo ponašanje je kranje neprimereno i nećemo tolerisati ovakve ispade."

Bonus video:

50:55

REDAKCIJA 27.08.2024. 2. DEO

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.