Petogodišnji dečak se upucao u spavaćoj sobi svojih roditelja dok su bili kod kuće: Malom anđelu nije bilo spasa!
Bruks Tomas Vilson, Foto: GoFundMe

HOROR

Petogodišnji dečak se upucao u spavaćoj sobi svojih roditelja dok su bili kod kuće: Malom anđelu nije bilo spasa!

Bruks Tomas Vilson se igrao u spavaćoj sobi u četvrtak popodne kada je naišao na pištolj od 9 mm koji je bio napunjen

Objavljeno:

Petogodišnji dečak se ubio nakon što je pronašao pištolj u spavaćoj sobi svojih roditelja dok oni nisu bili u prostoriji.

Bruks Tomas Vilson se igrao u spavaćoj sobi u četvrtak popodne kada je naišao na pištolj od 9 mm koji je bio napunjen. Pištolj je ispalio jedan hitac i pogodio ga u glavu, saopštila je policija.

Njegov otac je odjurio u spavaću sobu i dao mu CPR, ali njegov sin je preminuo na licu mesta.

"Bruks je uvek bio srećan i avanturistički mladić, a njegov duh ljubavi će biti zauvek zapamćen!", navodi se na stranici GoFundMe za troškove njegove sahrane.

Oba Bruksova roditelja i verovatno jedan od njegove braće i sestara bili su u svom domu u Santakvinu, u državi Juta, kada je slučajno upucao sebe, preneo je Dejli mejl.

U čitulji mališana piše da je umro "okružen svojim ocem, majkom i mnogim prvim reagujućima koji su dali sve od sebe da sačuvaju njegov život“.

Bruks je "živeo punim plućima i uvek je nosio srce na rukavu“ i u mladosti je naučio vrednost odnosa sa svojom porodicom, navodi se.

"Tako brzo je savladao i osetio emocije da je mogao da saoseća sa svakim koga je sreo i da ih uteši u bilo kom trenutku“, kaže se.

"Njegova radoznala priroda pokazivala je duboku želju da uči i da se bavi zadacima po kući i sa svojim tatom koji radi u garaži.“

Bruks Tomas Vilson
Bruks Tomas Vilsonfoto: GoFundMe

Ne sumnja se da je dečakova smrt bila loša, a vlasti navodno ne razmatraju optužbe protiv njegovih roditelja. Iza Bruksa su ostali njegov tata Brajan, njegova mama Kristin i braća i sestre Doson, Hadson i Oukli, kao i baka i deda, prabaka i deda, tetke, ujaci i rođaci. GoFundMe stranica je od ponedeljka uveče prikupila više od 22.000 dolara, piše Metro.

"Zahvalni smo što znamo da ćemo se ponovo sastati sa njim“, navodi se na stranici GoFundMe.

Bruks je umro četiri meseca nakon što je trogodišnja devojčica pucala sebi u oči tatinim neobezbeđenim pištoljem u njihovoj kući u Filadelfiji i umrla dva dana kasnije. A u septembru prošle godine, trogodišnja devojčica pucala je u sebe iz pištolja bez nadzora dok je rođak slavio fudbalski tačdaun u njihovoj kući na Floridi. Operisana je na šaci i oporavila se.

Bonus video:

04:43

ODAKLE PIŠTOLJ UHAPŠENOM AMERIKANCU? Marković šokirao: Ta municija je nama nedostupna i nepoznata, SPECIFIČNA JE ZA OVO TRŽIŠTE

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.