Sofija objavila listu zemalja, pa se osramotila za sve pare! Albaniju stavila ispred Srbije, a to je tek početak...
Sofija, Foto: Printscreen/ Instagram/ sophialeetravel

PUKLA BRUKA

Sofija objavila listu zemalja, pa se osramotila za sve pare! Albaniju stavila ispred Srbije, a to je tek početak...

Sofija je obišla čak 70 zemalja sveta, a na svom nalogu na Instagramu je objavila video snimak država "Evropske unije", koje je rangirala od najbolje do najgore na osnovu svog iskustva

Objavljeno: 14:06h

Mlada Sofija je zaljubljenik u putovanja, što se može videti na osnovu samo jednog pogleda njenih naloga na društvnim mrežama, koji su ispunjeni slikama i video snimcima sa različitih destinacija širom sveta.

Sofija je obišla čak 70 zemalja sveta, a na svom nalogu na Instagramu je objavila video snimak država "Evropske unije", koje je rangirala od najbolje do najgore na osnovu svog iskustva.

Međutim, ono što je svima posebno zapalo za oko jeste da je ona u svoju listu uvrstila čak 48 zemalja, dok Evropska unija ima samo 27, zbog čega su mnogi komentarisali da je ne zna razliku između Evrope i Evropske unije.

Velika većina se takođe nije složila sa samim izborom zemalja, kao i da dosta država zapravo nema nikakve veze ni sa Evropom, ni sa EU.

Na prvom mestu Sofijine liste se našla Džordžija - koja se nalazi u Aziji, na drugom je Turska - koja se takođe ne nalazi u Evropi (ni Evropskoj uniji), a na trećem Francuska.

Albanija se našla na 8. mestu, dok je Srbiju pozicionirala na 12, a Kosovo je takođe našlo svoje mesto na ovoj listi i to na 27. mestu.

Evo njene liste:

Šta vi mislite o Sofijinoj listi? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

11:36

Korisne aplikacije za putovanje

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.