Otišli u Albaniju na odmor, pa se šokirali kad su videli gde su smešteni: Nisu mogli da dođu sebi (VIDEO)
Par u Albaniji, Foto: Printscreen/ Instagram/ caracelestewest

pazite samo ovo!

Otišli u Albaniju na odmor, pa se šokirali kad su videli gde su smešteni: Nisu mogli da dođu sebi (VIDEO)

Često se dešava da smeštaj koji preko interneta izgleda savršeno ispadne daleko ispod naših očekivanja

Objavljeno:

Pronalaženje smeštaja za letovanje i odmor je pojavom internet agencija, poput Booking-a, postalo dosta lakše. Međutim, ovaj vid nalaženja mesta gde ćete odsesti tokom svog odmora ima i jednu lošu stranu. Često se dešava da smeštaj koji preko interneta izgleda savršeno ispadne daleko ispod naših očekivanja.

Tako je jedan par koji je izabrao Albaniju kao destinaciju za svoj odmor, a pronašao smeštaj preko Airbnb-a, dočekalo neprijatno iznenađenje kada su se našli ispred zgrade u kojoj su trebali da odsednu.

- "Da li vam se ovo ikada desilo? Ako ste pratili moje priče ove nedelje, znate da smo ove nedelje na putovanju kroz Albaniju i dozvolite mi da kažem da je smeštaj ovde bio… zanimljiv. Nešto što treba da znate o Albaniji pre nego što posetite je da su njihove granice bile zatvorene do 90-ih, tako da njihova infrastruktura nije moderna kao u drugim evropskim zemljama, a to takođe znači da zgrade ovde mogu biti prilično stare i zastarele. Međutim, to ne znači da vaša jedinica neće biti apsolutno lepa iznutra, ali ovo može izgledati kao da vas je vaš Airbnb domaćin ulovio.", napisala je devojka na svojoj stranici na Instagramu vidno iznenađena onim što su zatekli.

Međutim, ona se nakon toga ponovo oglasila na mrežama, a ovaj put je pokazala kakav im je zapravo bio smeštaj kada su ušli u zgradu. A ovim snimkom je oduševila mnoge.

- "Putovanje po Albaniji bilo je divno iskustvo. Srećom, moj prijatelj koji živi ovde me je unapred upozorio da su mnoge zgrade ovde mnogo starije i iako spolja izgledaju prilično oronulo, unutrašnjost može biti apsolutno lepa! Tako smo se prošle nedelje prijavili na ovaj Airbnb u Beratu, Albanija, otvorenog uma i tako nam je drago! Da li biste ostali ili otišli ​​kada biste videli zgradu?", napisala je ona i okačila video snimak u kome se vidi šta se tačno krilo unutar ove oronule zgrade.

Na snimku možemo da primetimo da je, ako se zanemari stara zgrada u kojoj se nalazio stan u kome su odsedali, ovaj smeštaj zapravo zaista prelep.

Šta mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

11:36

Korisne aplikacije za putovanje

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.