ZAHAROVA POLUDELA OD BESA KAO NIKADA DO SADA: Fatalna Ruskinja UDARILA SVOM SILOM - iznela 3 opcije, jedna je SMRT
Marija Zaharova, Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

ZATRESLA SE PLANETA!

ZAHAROVA POLUDELA OD BESA KAO NIKADA DO SADA: Fatalna Ruskinja UDARILA SVOM SILOM - iznela 3 opcije, jedna je SMRT

Ministarstvo spoljnih poslova Francuske je ranije zapretilo da komentari ruske diplomatske misije u Parizu u vezi sa mogućim slanjem francuskih vojnih instruktora u "Ukrajinu neće ostati bez posledica"

Objavljeno:

Marija Zaharova upozorila je Francusku na mere odmazde, komentarišući pretnje francuskog ministarstva spoljnih poslova da će uvesti "sankcije ruskim diplomatama u Parizu".

Ministarstvo spoljnih poslova Francuske je ranije zapretilo da komentari ruske diplomatske misije u Parizu u vezi sa mogućim slanjem francuskih vojnih instruktora u "Ukrajinu neće ostati bez posledica".

"Onda ću dodati i opciju D: ako naše diplomate budu dirnute, dobićete uzvratne mere", napisala je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova na Telegramu.

Marija Zaharova
Marija Zaharova foto: Profimedia

Kako je pojasnila, takve pretnje su usledile nakon što je portparol ruske ambasade u Francuskoj prokomentarisao reči šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da će "francuski instruktori, ako budu poslati u Ukrajinu, postati legitimna meta ruskih oružanih snaga".

Predstavnik ambasade je posebno rekao da instruktori koji uče ukrajinske militante da bolje gađaju Ruse postaju legitimna meta "kao u ratu".

Šta se tačno nije dopalo zvaničnom Parizu, upitala je Zaharova i ponudila tri opcije kao odgovor.

"Prva je da još uvek postoji tradicija postavljanja pitanja. Druga da još uvek postoji tradicija davanja odgovora na pitanja, a treća je moguća smrt Francuza u Ukrajini, koju su francuske vlasti prethodno odlučno negirale", navela je.

Marija Zaharova
Marija Zaharova foto: Profimedia

Ranije je francuski predsednik Emanuel Makron, u intervjuu britanskom časopisu "Ekonomist", dozvolio da se razmotri pitanje slanja trupa u Ukrajinu ako to "Kijev zatraži i ako ruske snage probiju liniju fronta".

Bonus video:

01:38

RUSIJA ISKLJUČENA IZ OBELEŽAVANJA ISTORIJSKOG DANA D Politički filozof: Zapad revidira istoriju jer ima nečistu savest!

(Espreso/ RT Balkan/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.