DODAJTE OVAJ SASTOJAK U KAJGANU I BIĆE TOLIKO DOBRA DA ĆE VAM I REMZI POZAVIDETI: On je pretvara u ZLATO NA TANJIRU
Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/domashnakuhniasdani

pažnja

DODAJTE OVAJ SASTOJAK U KAJGANU I BIĆE TOLIKO DOBRA DA ĆE VAM I REMZI POZAVIDETI: On je pretvara u ZLATO NA TANJIRU

Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju

Objavljeno:

Pripremanje kajgane za mnoge je rutinski postupak pa misle da je dovoljno samo umutiti i ispeći jaje. Međutim, postoji mali trik uz koji će vam jelo biti mnogo ukusnije.

Origano je začin koji ide u skoro svako jelo, ali jajima daje zaista poseban šmek.

Postupak je sledeći:

Tegla, Origano, Smesa, Začin, Melem, Prirodni lek
foto: Profimedia

Iseckajte pola glavice crnog luka i propržite na ulju. Umutite i posolite jaja i stavite u tiganj, a možete iseckati i neku šunkicu ili slaninicu. Dodajte dva prstohvata origana, a možete da ubacite i malo kima.

05:56

ZASLADITE SE SLANINOM! Srbin Vlada napravio slatko od slanine: Za Kurir TV otkrio NAJČUDNIJI RECEPT za koji ste IKADA ČULI

(Espreso/24sedam/Krstarica/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.