recept
PROFESIONALNA KUVARICA SAVETUJE DA 2 ZAČINA OBAVEZNO STAVITE U ĆUFTE: Samo tako će biti UKUSNE, osećaće se AROMA
Ako želite da vam jelo uspe onda u smesu dodajte i šećer sa cimetom, jer će on neutralisati taj miris i ukus svinjetine
Svaka domaćica ima neki svoj recept ili tajni sastojak, a ruska kuvarica Julija Arhipova je otkrila još jedan sjajan trik. Možda će vam delovati čudno, ali ona predlaže da u mleveno meso dodate šećer sa cimetom.
Šećer retko ko koristi u slanim jelima, ali on može da poboljša ukus hrane. Neke domaćice ga dodaju u supu, a evo i zašto se dodaje u mleveno meso.
Kada kupujete mleveno meso uvek birate ono koje volite, a to može da bude svinjsko, juneće ili mešano. Ako volite svinjsko mleveno meso i ako često koristite, onda sigurno znate da ono ima specifičan ukus. Ako želite da vam jelo uspe onda u smesu dodajte i šećer sa cimetom, jer će on neutralisati taj miris i ukus svinjetine. Dodaje se malo šećera, jer ako preterate mleveno meso može da ispadne neukusno.
Bonus video:
(Espreso/Naj Žena/Prenosi A.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!