ZA RUČAK
JUNEĆI GULAŠ SA OVIM DODATKOM MORATE DA PROBATE: Na OVAJ NAČIN ga niste SPREMALI, recept KIDA
Kad je meso postalo mekano, posipajte gulaš naseckanim peršinom
Napravite ukusan juneći gulaš.
Sastojci:
1 kg junetine
1 glavica luka
šaka iseckanih šampinjona
2 čena belog luka
1 kašićica senfa
1 vezica peršuna
1 kašika aleve paprika
čaša piva
malo brašna
so, biber
ulje za distanje
2 lovora lista
Priprema: Crni i beli luk iseckajte i malo propržite na ulju. Dodajte meso isečeno na kockice i uvaljano u brašno i pustite neka se zapeče sa svih strana. Posipajte crvenom paprikom, dodajte šampinjone. Posolite i pobiberite i zalijte meso pivom dodajući ga malo po malo da se pena ne bi izlila. Dodajte lovor, senf i kuvajte na slabijoj vatri, dok meso ne omekša. Kad je meso postalo mekano, posipajte gulaš naseckanim peršinom.
(Espreso/b92)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!