Rekao joj boleće samo kratko: Opisala kako ju je silovao prijatelj očuha, išla sve do najsitnijih detalja, jezivo
Padma Lakšmi, Foto: JS/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

užas

Rekao joj boleće samo kratko: Opisala kako ju je silovao prijatelj očuha, išla sve do najsitnijih detalja, jezivo

Kako je u memoarima, koje je objavila 2016. godine objasnila, morala je da leže u krevet sa tim muškarcem, budeći se sa njegovom rukom u njenom donjem vešu.

Objavljeno:

Sve se dešavalo u periodu kada je živela sa majkom. Padma Lakšmi je doživljavala zlostavljanja od prijatelja svog očuha. Kako je u memoarima, koje je objavila 2016. godine objasnila, morala je da leže u krevet sa tim muškarcem, budeći se sa njegovom rukom u njenom donjem vešu.

I tu nije bio kraj njenoj patnji. Dok je bila tinejdžerka, bila je ludo zaljubljena u jednog dečka sa kojim je uplovila u vezu. Verovala je da je po sredi naivna ljubav, ali onda joj je priredio užas koji nikada nije mogla da zaboravi. Naime, taj dečko ju je silovao. O tome je decenijama ćutala.

"Otišli smo u njegov stan, zaspala sam i probudila sam se, a on je bio na meni. Pitala sam ga: "Šta to radiš?". Rekao je: "Boleće te samo kratko". "Molim te, nemoj', vrištala sam. Onda bi uzeo moju ruku i stavio je u svoj veš. Ne znam koliko puta se to ranije dogodilo, jer verujem da sam neke od takvih incidenata prespavala", ispričala je Padma svojevremeno za Njujork Tajms.

Padma Lakšmi
foto: Printscreen Instagram/padmalakshmi

Požalila se mami, usledila je reakcija koju nije slutila. Naime, o zlostavljanju očuhovog prijatelja nije mogla da ćuti. Mama joj je poverovala, ali njen muž nije. Na kraju su napravili komprompis i preselile se čak u Indiju.

Zatrudnela, nije znala ko je otac

Padma je napokon mislila da je cela agonija iza nje. Međutim, saznala je da je trudna i da čeka devojčicu kojoj je potom dala ime Krišna. Međutim, u tom periodu imala je dva momka sa kojima se zabavljala u isto vreme jer nije želela da ima ozbiljnu vezu. Vest je saopštila milijarderu Tediju Forstmanu koji je negirao da je otac deteta. Osećaj ga nije prevario što je pokazao i test očinstva koji je uradio. Međutim, prihvatio je Krišnu kao svoju ćerkicu. Dve godine kasnije uvestio je u svoj testament.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/b92/glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.