Poznati par konačno otkrio kako izgleda njihova intima: Uvek praktikuju na ovaj način i uspeva
Muž i žena, Foto: Printscreen Instagram/kelc33

neveroatno

Poznati par konačno otkrio kako izgleda njihova intima: Uvek praktikuju na ovaj način i uspeva

Nije ni čudo što ovaj neobičan par izaziva mnogo pažnje gde god se pojavi, a i sami se neretko šale na račun toga kako izgledaju zajedno

Objavljeno:

Hafpor "Tor" Julijus Bjornson, svima poznatiji kao "Planina" iz "Igre prestola", zaista je gromada od čoveka! Visok je 206 centimetara, a njegova težina varira između 180 i 200 kilograma, koliko ponekad nabaci zbog takmičenja "Najsnažniji čovek na Zemlji" na kom redovno učestvuje. Ogroman muškarac, nema sumnje, a ako ste očekivali da je i njegova lepša polovina krupna i visoka - prevarili ste se, i to drastično!

Naime, "Planina" je oženjen omalenom Kelsi Henson, koja je visoka samo 157 centimetara i nema više od 50 kilograma. Računica je jasna, lepa plavuša je od svog supruga niža gotovo 50 centimetara i lakša bar 130 kilograma.

Nije ni čudo što ovaj neobičan par izaziva mnogo pažnje gde god se pojavi, a i sami se neretko šale na račun toga kako izgledaju zajedno. Kelsi, koja je inače fitnes trener, otvoreno je priznala da imaju određene probleme u svakodnevnom životu zbog te razlike u visini, iako isti nisu veliki. Ali, primera radi - teško im je da naprave zajednički selfi.

"Nikada ne stajete zajedno u kadar... Problem niskih ljudi kada su sa visokim", napisala je ova 34-godišnjakinja svojevremeno na Instagramu.

To svakako nije jedini problem sa kojim se susreću zbog razlike u visini. Mnogi se pitaju i kako im polazi za rukom da se ljube ili kako izgledaju njihovi intimni odnosi. Supružnici su rešili da otkriju fanovima ove škakljive detalje.

"Kako se ljubite? Da li svaki put skočiš u njegov zagrljaj i obaviješ noge oko njegovog struka? Molim te, podeli sliku ove impresivne akcije", napisao je Kelsi jedan od njenih pratilaca na Instagramu.

"Ah, on se sagne, a ja se popnem na prste. Ili samo kažemo sebi "Batali to" i podigne me", priznala je ova omalena dama.

Podsetimo, slavni Islanđanin titanske građe upoznao je Kelsi pre nekoliko godina u jednom baru u kom je ona radila kao konobarica i odmah su se dopali jedno drugom. Bračne zavete razmenili su 2018, a imaju sinčića Stormura, dok Hapfor ima i ćerku Tereziju iz prethodne veze.

Supružnici su u novembru 2023. podelili tužne vesti, Kelsi je tada u 21. nedelji trudnoće na svet donela mrtvorođeno dete - devojčicu kojoj su dali ima Grejs. "Ljubav koju osećamo prema njoj je neopisiva. Tuga koju osećamo biće sa nama zauvek, ali i ljubav", rekli su tada Kelsi i

Bonus video:

03:30

ESPRESO: Sa štakama i koferom sam se spuštala niz stepenice kod hotela Moskva

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.