Bivša žena, sin i ćerka ubili Stevana, pa telo raskomadali i bacili u šumu: Jedan detalj ih je poslao u zatvor!
Stevan Andrejić, Foto: Društvene mreže

slučaj koji je šokirao Srbiju

Bivša žena, sin i ćerka ubili Stevana, pa telo raskomadali i bacili u šumu: Jedan detalj ih je poslao u zatvor!

Za ovaj zločin osumnjičeni su, a potom i optuženi njegova bivša supruga Lj. J. (57), kao i sin Marko A. i ćerka Anita A.

Objavljeno:

Pre tačno godinu dana dogodilo se ubistvo koje je šokiralo Srbiju, kada je ubijen Stevan Andrejić iz Vlaškog Dola. Posebnu brutalnost u zločinu zbog kog je zanemela Srbija predstavlja to što su u njemu učestvovali sin i ćerka nesrećnog čoveka, a ceo slučaj razotkrio je njegov rođak kom se nije javljao na telefon nekoliko dana.

Stevan Andrejić ubijen je iz pištolja, a potom je njegovo telo raskomadano i u kesama za smeće bačeno u šumi. Za ovaj zločin osumnjičeni su, a potom i optuženi njegova bivša supruga Lj. J. (57), kao i sin Marko A. i ćerka Anita A. Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je u decembru prošle godine optužnicu, a početak suđenja zakazan je za kraj septembra ove godine.

stevan andrejić
foto: Nemanja Nikolić

Zločinu prethodila bizarna svađa

Stevan je nekoliko dana pre ubistva stigao iz Austrije u kojoj je živeo i radio duži niz godina. U porodičnoj kući su boravili njegova bivša supruga i njihova deca. Kada se vratio iz inostranstva, posvađao se sa Ljiljanom i decom zbog toga što kuća i dvorište nisu sređeni, a zatim otišao kod svog rođaka da zatraži pomoć u košenju trave.

U toku noći njegova bivša supruga je, kako se sumnja, uzela pištolj koji je imao u legalnom posedu i i upucala ga dok je ležao u kravetu. Prema nezvaničnom saznanju portala Nova.rs, optužena je kasnije ispričala da je želela da ga upuca još nekoliko puta ali se pištolj zaglavio. Njegovo telo je potom isekla testerom za drva i rasporedila u nekoliko kesa, a u svemu joj je, prema navodim optužnice, pomogla ćerka. Potom je kese dala svom sinu koji ih je odvezao u šumu, na 60 kilometara od mesta ubistva.

stevan andrejić
foto: Nemanja Nikolić

Želeći da unište dokaze, članovi ove porodice su izneli krevet na kom je nesrećni čovek ubijen i zapalili ga, a delove ostavili ispred kuće, gde ih je zatekla i ekipa Nove.

Telo slučajno pronašao radnik

Telo Stevana Andrejića pronađeno je kada je jedan radnik kopao na mestu gde su bili bačene kese, a potom je DNK analizama utvrđeno da je reč o ubijenom čoveku iz Vlaškog Dola. Bivša supruga i ćerka su odmah uhapšene, dok se sin nalazio u bekstvu, pošto je nakon zločina otišao u Austriju.

Policija je za njim raspisala potragu, a uhapšen je nekoliko dana nakon zločina, kada je autobusom pokušao da uđe u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš.

Rođak primetio sumnjivi detalj

Da se nešto čudno događa, prvi je primetio njegov rođak koji je tada u razgovoru za Nova.rs objasnio da je video žrtvin automobil u dvorištu kuće u kojoj je ubijen, te da je Andrejić pre zločina svratio kod njega da se dogovore oko posla, a kasnije mu se nije javljao na telefon.

„Svratili su kod mene, dogovorili smo se da mu u sredu pokosim dvorište. Međutim od te večeri se njemu izgubio svaki trag i više mi se nije javljao na telefon. Došao sam do njegove kuće i tu su bili svi osim Stevana. Pitao sam ih gde je, oni su mi rekli da hitno otišao za Austriju. Međutim, meni je bilo sumnjivo zato što je njegov auto ostao u Srbiji. On nikada svoj auto nikome nije davao, njegova deca su imala svoja vozila i to mi je odmah izgledalo sumnjivo. Stevan mi se nije javljao na telefon i zbog toga sam obavestio policiju“, rekao je rođak.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Kako nam je objasnio, nakon ovog razgovora cela porodica Andrejić otišla je hitno za Austriju, a posebnu sumnju mu je probudilo kada je video Stevanovu ćerku Anitu kako čisti i sređuje gepek od njegovog automobila.

„Stevanova prijateljica iz susednog mesta me je pozvala i rekla da joj se on ne javlja na telefon. Ja sam obavestio policiju o tome, njegov sin je ostao u Austriji, dok su se žena i ćerka vratile u Srbiju i istog dana su uhapšene. Stevanovo telo je pronađeno u šumi u plastičnom džaku. Moj rođak to nije zaslužio, bio je dobar, vredan i veoma pošten čovek koji nikoga nije prevario“, rekao je rođak.

Kada se pročulo za zločin, meštani su bili veoma potreseni, a kako su nam tada ispričali u selu nema mnogo mladih i većina ljudi rade u inostranstvu, pa je zavladala opšta panika kada su čil da je nesrećni čovek ubijen, da je to učinila njegova porodica i da je njegov sin u bekstvu.

Bonus video:

04:48

KECMANOVIĆI SE PREDSTAVLJAJU KAO ŽRTVE Advokat za Kurir: Roditeljima dečaka-ubice se ne sudi za ubistvo, ovo je MAKSIMALNA KAZNA

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.