Horor na mestu gde je mladić izazvao sudar u kom su stradale 3 osobe: Pogledajte samo ovo divljanje na putu (VIDEO)
Mesto nesreće u Sjenici, Foto: Sandžak Danas

PA DOKLE VIŠE?

Horor na mestu gde je mladić izazvao sudar u kom su stradale 3 osobe: Pogledajte samo ovo divljanje na putu (VIDEO)

Sve je zabeleženo mobilnim telefonima, a ubrzo i objavljeno na društvenim mrežama, kada je policija morala hitno da reaguje s obzirom na nasilničku vožnju kojom je grupa vozača ponovo ugrozila svoje, ali i tuđe živote na putu

Objavljeno:

Građani Sjenice nemaju mira posle stravične nesreće koja je zavila u crno dve porodice, a samo noć nakon sudara u kom su stradale tri osobe, a dve teško povređene, novi zastrašujući incident potresao je ovaj grad.

Naime, na istom mestu gde je Dženan Korać izazvao direktan sudar, podeljeni su snimci koji su zgrozili javnost.

Sve je zabeleženo mobilnim telefonima, a ubrzo i objavljeno na društvenim mrežama, kada je policija morala hitno da reaguje s obzirom na nasilničku vožnju kojom je grupa vozača ponovo ugrozila svoje, ali i tuđe živote na putu.

- Narod se nikada opametiti neće, i dalje voze i pretiču. Ne daj Bože da ima auto ispred njega, to je neoprostivo, da neko vozi ograničenjem, a on iza nema strpljenja normalno voziti i odveze se u smrt. Odveze sebe i usput povede još njih koji ni krivi ni dužni nisu bili - jedan je od komentara nakon stravičnog sudara.

Inače, kako se može videti na snimcima objavljenim na Facebook stranici SjenicaX, nekoliko vozača nastavila je da divlja ovom deonicom, kao da se prethodna tragedija nije dogodila. Njihovo ponašanje je dodatno uznemirilo građane, međutim, policija je brzo reagovala i jedan od pomenutih vozača je priveden, a njegovo vozilo je oduzeto.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Kurir/ Tatjana Vasiljević/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.