Otac i mlađa ćerka stradali, majka i starija ćerka kritično! Ovo je porodica u koju se zakucao vozač (FOTO)
Porodica Fehratović, Foto: Društvene mreže

tuga!

Otac i mlađa ćerka stradali, majka i starija ćerka kritično! Ovo je porodica u koju se zakucao vozač (FOTO)

U audiju se nalazila porodica Fehratović iz Novog Pazara

Objavljeno:

Na putnom pravcu Sjenica – Prijepolje tokom noći došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi. Vozač mercedesa preticao je kolonu vozila neprilagođenom brzinom i direktno se sudario sa audijem koji mu je dolazio u susret. U audiju se nalazila porodica Fehratović iz Novog Pazara.

- Vozač audija i njegova najmlađa kćerka su preminuli, kao i vozač mercedesa. Žena iz audija i njihova starija ćerka su u teškom stanju u novopazarskoj bolnici i čeka se njihov transport za Beograd - potvrđeno je za Rinu.

Vozač audija H. F. (41) je nažalost izgubio bitku za život usled zadobijenih povreda. Sa njim su u automobilu bile dve ćerke. Najmlađa kćerka porodice Fehratović je, nažalost, preminula u bolnici, dok su starija kćerka i žena teško povređene.

Porodica iz Novog Pazara
Porodica iz Novog Pazarafoto: Društvene mreže

Članovi porodice Fehratović su u šoku, a medicinsko osoblje čini sve kako bi im pružilo adekvatnu njegu i podršku.

Vozač mercedesa Dž. K. takođe je podlegao povredama nakon saobraćajne nesreće. Njegovo stanje je bilo kritično od trenutka sudara, a uprkos naporima lekara, nije uspeo da preživi.

Vozač mercedesa Dž. K
Vozač mercedesa Dž. Kfoto: Društvene mreže

Uzrok nesreće preticanje

Ekipe Hitne pomoći i vatrogasci odmah su stigli na mesto nesreće kako bi izvukli povređene iz teško oštećenih vozila. Sudar je bio toliko silovit da su delovi automobila razbacani po celoj saobraćajnici, a prizor na mestu događaja šokirao je prisutne.

1 / 3 Foto: Sandžak Danas

Očevici su izjavili da je vozač mercedesa vozio neprilagođenom brzinom dok je preticao kolonu vozila, što je dovelo do gubitka kontrole i frontalnog sudara sa audijem, prenosi Sandžak danas.

Ovaj tragični događaj još jednom ukazuje na opasnosti neprilagođene vožnje i nepoštovanja saobraćajnih propisa. Policija apeluje na sve vozače da budu oprezni i odgovorni, posebno na ovakvim deonicama puta gdje su slične nesreće, nažalost, česte.

Bonus video:

00:35

STRAVIČAN UDES u Lukarima

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.