"Ako me jednog dana...": Jezive reči vozača mercedesa koji je izazvao nesreću u kojoj su otac i ćerka stradali!
Dž. K., Foto: Društvene mreže

UŽAS!

"Ako me jednog dana...": Jezive reči vozača mercedesa koji je izazvao nesreću u kojoj su otac i ćerka stradali!

Majka i starija ćerka iz tog vozila prebačene su hitno za Beograd, dok su nažalost otac i mlađa devojčica preminuli usled zadobijenih povreda

Objavljeno:

Građani Sjenice besni su i uznemireni zbog tragedije koja je zavila u crno njihovo mesto gde su se za kratki period dogodile dve strašne nesreće, s tim da je poslednja koju je takođe izazvao mladić Dž. K., odnela i nevine živote.

- Bili smo u šoku kada smo čuli šta se dogodilo, ovo je velika tragedija za naše mesto. Ne poznajem lično mladića, ali čula sam da ovo nije prvi put da je izazvao nesreću usled takve brze vožnje, samo što su ovog puta njih troje izgubili život, velika tuga - rekla je za Kurir jedna od građanki Sjenice.

Podsetimo, Dž.K. je pre samo dva meseca izazvao nesreću kada je udario u tri vozila navodno u istom mestu gde je i juče došlo do sudara. Naime, on je tog 30. maja udario u vozila i presekao banderu, ali tada nije bilo žrtava. Nažalost, jučerašnja nesreća odnela je i živote, kada su pored njega, smrtno stradale i dve osobe, otac i ćerka porodice Fehratović.

Porodica Fehratović
Porodica Fehratovićfoto: Društvene mreže

Nakon ove nesreće koja je podigla na noge građane Sjenice, ali i celu javnost, zbog neodgovorne i brze vožnje mladića, još od sinoć, ljudi masovno dele instragram nalog Dž. K. koji je izazvao sudar, s obzirom na to da u opisu profila drži zastrašujuću poruku:

- Ako me jednog dana ubije brzina, nemojte plakati, jer ja sam se smijao! - poruka je na Koraćevom Instragram profilu koju građani Sjenice dele, tražeći pravdu za porodicu Fehratović kada su njena dva člana izgubila život usled stravičnog sudara sa automobilom marke "mercedes" kojim je upravljao upravo.

Inače, u drugom automobilu koji je učestvovao u sudaru, marke "audi" bila je porodica Fehratović, a kako su prenosili lokalni mediji, majka i starija ćerka iz tog vozila prebačene su hitno za Beograd, dok su nažalost otac i mlađa devojčica preminuli usled zadobijenih povreda.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Kurir/ Tatjana Vasiljević/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.