Otac monstrum koji je otrovao decu, pa sa ženom skočio sa zgrade dobio spomenik! Evo šta piše na ploči (FOTO/VIDEO)
Lav Petrović Suvajdžić, Foto: Kurir

5 meseci od sahrane

Otac monstrum koji je otrovao decu, pa sa ženom skočio sa zgrade dobio spomenik! Evo šta piše na ploči (FOTO/VIDEO)

Porodica Lava Petrovića Suvajdžića (25) odlučila da mu ipak obeleži grob

Objavljeno:

Porodica Lava Petrovića Suvajdžića (25) odlučila da mu ipak obeleži grob, a na mermernoj ploči pored slike i imena stoji natpis: "Neka te anđeli čuvaju"

Lav Petrović Suvajdžić (25), koji je sa suprugom Martinom (23) 1. marta otrovao jednogodišnjeg i četvorogodišnjeg sina, posle čega su Martina i on zajedno izvršili samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu, pet meseci posle sahrane dobio je spomenik na Novom groblju u Beogradu.

Otac ubica sahranjen je 9. marta u Beogradu, gde mu živi porodica. Njega je na večni počinak ispratio samo jedan rođak, a porodica mu je tek nedavno podigla spomenik. Podsetimo, njegova žena Martina sahranjena je u rodnom Bačkom Petrovcu, a pored nje počivaju ubijeni dečaci.

Nezapamćen zločin

- Posle nezapamćenog zločina koji je potresao celu Srbiju, tela Martine i dvojice dečaka preuzeli su njeni roditelji i sahranili ih zajedno 6. marta. Međutim, telo zeta Lava nisu želeli da preuzmu, niti su želeli da on počiva kraj žene i dece. Danima posle užasa posmrtne ostatke Lava Petrovića Suvajdžića niko nije preuzimao iz hladnjače, ali je njegova porodica osam dana od njegove smrti ipak odlučila da ga sahrani - podseća izvor Kurira.

On dodaje da je porodica Petrović Suvajdžić iz Beograda, pa su odlučili da ga tu i sahrane.

- Ukop je bio bizaran. Na sahranu mu niko nije došao osim jednog starijeg muškarca za koga se nezvanično pričalo da mu je deda. Bili su prisutni samo grobari i taj čovek. Spušten je u raku bez ijednog venca ili obeležja - podseća sagovornik Kurira i dodaje:

1 / 3 Foto: Kurir

porodica nakon pet meseci podigla spomenik lavu petroviću suvajdžićufoto: Kurir.rs

- Od tada je prošlo pet meseci, a tek nedavno mu je podignut spomenik sa slikom i natpisom "neka te anđeli čuvaju". Mermerna spomen ploča, na kojoj ispod slike piše njegovo ime i datum rođenja u smrti, postavljena je najverovatnije u proteklih mesec i po. Iako je uobičajeno da na spomeniku piše i ko ga je podigao, kod Lava to nije slučaj - objašnjava sagovornik Kurira.

00:10

Spomenik Lava Petrovića Suvajdžića

Inače, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu tek prekjuče su stigli konačni rezultati obdukcije, kao i toksikološki nalazi ubijenih dečaka.

- Utvrđeno je da je njihova smrt bila nasilna, odnosno da su otrovani. U telima je nađena kombinacija leka difenihidramin i etil alkohola. Lek difenihidramin koristi se protiv alergije i ne smeju ga koristiti deca mlađa od 12 godina. Utvrđeno je da je kod jednog deteta smrt nastupila usled akutne depresije vitalnih funkcija zbog prekomernog uzimanja leka difenihidramin, a kod drugog deteta usled dejstva leka difenihidramin i etil alkohola - piše u toksikološkom nalazu.

Tukli mališane?

Inače, nije isključeno ni to da je bračni par tukao decu, jer su kod jednog dečaka uočene povrede po telu.

- Te povrede nisu bile teške i nisu mogle dovesti do smrti. Moguće je i da su roditelji iz pakla tukli dečake, ali to sad niko sa sigurnošću ne može da kaže, naročito imajući u vidu da par nije bio u kontaktu sa svojim roditeljima i familijom - kaže izvor.

1 / 11 Foto: ZORANA JEVTIĆ

Hronologija užasa

x 1. mart nađena tela bračnog para i dece

x 6. marta sahranjeni majka i deca

x 9. marta sahranjen otac

x 8. avgusta stigli rezultati obdukcije

Bonus video:

06:35

LAV I MARTINA SU BILI U OVOJ SEKTI! Pastuović tvrdi: Predsedava GOSPODAR PAKLA, a SATANIZAM se krije iza popularne filozofije

(Espreso / Kurir / Branka Travica / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.