"Za svakog četnika je spreman metak": Profil za koji se sumnja da je od begunca Fatona je jeziv, ovo je objavljivao
Faton Hajrizi, Foto: Društevene mreže

aktivan

"Za svakog četnika je spreman metak": Profil za koji se sumnja da je od begunca Fatona je jeziv, ovo je objavljivao

Profil na Tik Toku pod imenom Faton Hajrizi nastao je pre nedelju dana, kada je objavljena prva fotografija (selfi) sa nepoznate lokacije

Objavljeno: 14:06h

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica policajca, Faton Hajrizi.

Na društvenoj mreži TikTok poslednjh nekoliko sati osoba koja je upisana kao Faton Hajrizi neprestano je objavljivala fotografije. On je inače bio osumnjičen za ubistvo srpskog policajca, Nikole Krsmanovića.

Od kada je policija krenula u intenzivnu potragu za ubicom policajca, osoba koja se krije iza pomenutog profila, a za koju se sumnja da je lično Faton Hajrizi delio je fotografije tekstova albanskih medija koji izveštavaju o zločinu, kao i slike osumnjičenog Fatona.

Faton Hajrizi
foto: Tiktok printscreen

Profil na Tik Toku pod imenom Faton Hajrizi nastao je pre nedelju dana, kada je objavljena prva fotografija (selfi) sa nepoznate lokacije.

U opisu pomenutog profila na albanskom piše: "Jedini profil".

Faton Hajrizi
foto: Društevene mreže

Jezive poruke i pesme koje pozivaju na smrt Srba

Ubrzo potom, on je krenuo da objavljuje svakodnevno fotografije, a uz svaku je ostavljao i pesmu na albanskom.

Tri dana pre nego što je policajac Nikola Krsmanović brutalno ubijen tokom rutinske kontrole vozila u Loznici, on je objavio fotografiju na kojoj pozira u kući pored televizora, a u pozadini je stavio pesmu "Diss Serbia" koja na poziva na ubistvo Srba, a čiji stihovi lede krv.

Faton Hajrizi
foto: Društevene mreže

Poslednjih 20 sati, ovaj profil je neprestano delio fotografije Fatona Hajrizija, a u svakoj se navodila ista poruka. Takođe, pored slika osumnjičenog muškarca su i printskrinovi tekstova albanskih medija koji izveštavaju o ubistvu Nikole Krsmanovića.

Poslednja objava podeljena je pre četiri sata i upravo se odnosi na ubistvo mladića.

Objava Fatona Hajrzija nekoliko sati pošto je ubijen policajac u Loznici
Objava Fatona Hajrzija nekoliko sati pošto je ubijen policajac u Loznicifoto: Društevene mreže

Emruš Tači, bivši direktor zatvora, izjavio je da prema njegovom poznavanju Fatona Hajrizija, on neće "pasti u ruke Srba".

Policajac ubijen hicem u glavu

Da podsetimo, policajac Nikola Krsmanović je ubijen hicem u glavu, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame.

On je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Loznici, a kako je za "Blic" rečeno njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajrizi Artan (33) i nemačka lična karta.

Od jutros se pretražuju leva i desna obala Drine, pošto se veruje da je napadač krenuo ka reci. Otac tvrdi da je Artan u Nemačkoj.

Faton Hajrizi
foto: Društevene mreže

Mustafa Hajrizi, otac Artana i Fatona Hajrizija, tvrdi za albanski "Nacional" da je Faton Hajziri uzeo pasoš svog brata Artana koji je osumnjičen za ubistvo policajca u Loznici.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33) i nemačka lična karta.

Bonus video:

00:52

Policija uhapsila više lica na teritoriji Požege zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.