"KOSOVO-SRBIJA 1-1!" Sramna izjava savetnika ministra odbrane tzv. Kosova nakon ubistva u Loznici (FOTO)
Konjufca i Hajrizi, Foto: Društvene mreže, Printscreen/YouTube, Kurir/T.Ilić

SKANDAL

"KOSOVO-SRBIJA 1-1!" Sramna izjava savetnika ministra odbrane tzv. Kosova nakon ubistva u Loznici (FOTO)

Policajci su zaustavili vozilo marke "mercedes" kojim je upravljao taksista Mithat Hadžić iz Tutina, ali je osoba koje je bila u putničkom vozilu ispalila vatru u njihovom pravcu

Objavljeno:

Nakon vesti da je albanski državljanin Faton Hajrizi, inače odbegli robijaš u sredu uveče ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava I. (50) tokom rutinske kontrole graničnog punkta u Loznici, na društvenoj mreži oglasio se sramnom izjavom savetnik ministra odbrane takozvane države Kosovo Rabit Konjufca.

Podsetimo, zločin se dogodio preksinoć oko 23.50 sati prilikom kontrole vozila na graničnom kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru u Loznici. Policajci su zaustavili vozilo marke "mercedes" kojim je upravljao taksista Mithat Hadžić iz Tutina, ali je osoba koje je bila u putničkom vozilu ispalila vatru u njihovom pravcu. Nikola je od zadobijenih povreda preminuo, dok je njegov stariji kolega Vjekoslav teško povređen, ali se nalazi van životne opasnosti.

- Kosovo-Srbija 1-1! Brini se. Fatoni će se na Kosovo vratiti bez ogrebotine na nozi. Tada ću krenuti u trku da uslovljavam izručenje Radojčića Kosovu izručenjem Fatona Srbiji. Ovo je moja prognoza bez klađenja! - napisao je on na Fejsbuku.

Objava na Fejsbuku
Objava na Fejsbukufoto: Društvene mreže

Njegovu nepromišljenu i veoma skandaloznu izjavu nakon ubistva srpskog policajca osudio je i lokalni portal Lajmi net koji su objvaili vest uz osuđujući naslov: "Savetnik ministra odbrane skandaloznom izjavom: Kosovo-Srbija 1-1, Fatoni će se vratiti na Kosovo bez trna u nozi."

- Tako visoki funkcioner kao što je savetnik ministra Ejupa Makedonije izgleda da ima prilično nepromišljene izjave. Ovakva izjava o stvorenoj situaciji ne samo da nimalo ne pomaže situaciji - napisao je ovaj portal uz objavljeni tekst.

Podsetimo, ubica je nakon pucnjave pobegao i za njim se i dalje intezivno traga, a pronađen je pasoš albanskog državljanina Hajrzija Artana koji se juče javio preko pojedinih medija iz Nemačke i naveo da je to zapravo uradio njen brat Faton koji je pre deset dana pobegao iz zatvora. Inače, opsežnom istragom u Bjeljini juče je uhapšen Z. R., kao i njegova supruga I. R. kojoj su lisice stavljene u Mladenovcu. Z. R. se sumnjiči da je učestvovao u organizaciji transporta osumnjičenog Fatona Hajzirija.

Bonus video:

01:04

REPORTERKA KURIRA UŽIVO SA MESTA KRVAVOG PIRA U LOZNICI: Obišli smo porodicu ubijenog policajca, MEŠTANI SU U STRAHU

(Espreso / Kurir / Branka Travica/ Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.