"HAJRIZI NEĆE PASTI U RUKE SRBIMA NI NA KOJI NAČIN!" Oglasio se čovek koji ga vrlo dobro poznaje
Faton Hajrizi, Foto: Facebook/Kosovo Police

POTRAGA U TOKU

"HAJRIZI NEĆE PASTI U RUKE SRBIMA NI NA KOJI NAČIN!" Oglasio se čovek koji ga vrlo dobro poznaje

I dalje traje potraga za muškarcem, koji je juče u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića

Objavljeno: 09:41h

Emrush Tači, bivši direktor zatvora, izjavio je da prema njegovom poznavanju Fatona Hajrizija, on neće "pasti u ruke Srba".

On je rekao da bi Hajrizi mogao da dovede do novih žrtava ili počiniti samoubistvo, ali tvrdi da "neće biti uhvaćen od strane srpske policije".

"On ili beži ili se neće predati, koliko ga ja poznajem. Srpskoj policiji on neće pasti u ruke ni na koji način. On može da pokuša da prouzrokuje i druge žrtve, bežanje mu je primarno. Možda će izazvati i druge žrtve, ali ne verujem da će pasti u ruke Srbima", rekao je on za T7.

I dalje traje potraga za muškarcem, koji je juče u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića. Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Pretražuju se i leva i desna obala Drine, a u potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

1 / 3 Foto: MUP, Društvene mreže

Nastavlja se potraga za muškarcem, koji je u Loznici ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića.

Pretražuju se i leva i desna obala Drine, pošto se veruje da je napadač krenuo ka reci. U potragu su uključeni helikopteri i dronovi.

Do pucnjave je došlo kada su policajci, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registracija. Na licu mesta pronađen je pasoš koji su izdale privremene institucije u Prištini i nemačka lična karta na ime Hajrizi Artan.

Bonus video:

02:18

KOMŠIJE RAZOTKRILE TAKSISTU KOJI JE VOZIO UBICU IZ LOZNICE: Reporter Kurira sa lica mesta otkriva najnovije detalje slučaja

(Espreso / Telegraf / E.H / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.