"UBICA IM SE SMEJAO U LICE!" Supruga ranjenog policajca Vjekoslava otkrila nove potresne detalje napada
Nikola Krsmanović, Foto: ATA Images, Facebook

POTRESNO

"UBICA IM SE SMEJAO U LICE!" Supruga ranjenog policajca Vjekoslava otkrila nove potresne detalje napada

Vjekoslav Ilić je mislio da je ubijeni policajac Nikola Krsmanović uspeo da pobegne

Objavljeno: 09:55h

"Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: "Zovi hitnu, ranjen sam". To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice", započinje ispovest Gordana Ilić, supruga Vjekoslava Ilića (50) policajca koji je ranjen u pucnjavi u Loznici.

- Bila je to rutinska kontrola, zaustavili su vozilo uzeli dokumenta, a ubica im se smešio u lice. Pitali su ga gde ide, on je odgovorio da ide kod prijatelja u Sarajevo. Oni su uzeli dokumenta od njega, a moj muž je otišao do policijskog auta da proveri. Dok je bio okrenut leđima, dva metka su ga pogodila, a jedan okrznuo, zatim je čuo još hitaca, ali Nikolu nije nigde video. Moj muž se spotakao na neku žardinjeru i pao, ubica je verovatno mislio da je i on mrtav - priča nam supruga ranjenog policajca.

Kako je rekla, Vjekoslav Ilić je mislio da je ubijeni policajac Nikola Krsmanović uspeo da pobegne.

1 / 6 Foto: Facebook

- Bio je ranjen ali je krenuo da puca prema ubici. Ispalio je četiri hitaca, ali je ubica pobegao u pravcu Drine. Zatim je ugledao Nikolu kako leži sa ranama na glavi i grudima. Nikola je ležao sav krvav. Moj muž je bio svestan sve vreme - priča nam ona.

Kako kaže, ubrzo je došla Hitna pomoć, unela Nikolu u vozilo.

- Celo vozilo je bilo od krvi koliko je iskrvario. Doktori su davali sve od sebe da ga spasu, ali bezuspešno - priča nam u jednom dahu.

Prema njenim rečima, Nikola Krsmanović, ubijeni policajac, je bio vredan momak, bio je zaljubljenik u svoj posao.

- Dugo je radio u Beogradu, skoro se preselio. Mom mužu je još pet godina do penzije. Oni nekad rade na granici, nekad u patroli. Te noći su bili u patroli - zaključuje naša sagovornica.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Artana Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat, jer ako je brat već došao u Nemačku, što bi se vraćao u Preševo!?

U Bijeljini je lišeno slobode lice koje se dovodi u vezu sa osumnjičenim za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici.

Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici.

Bonus video:

02:18

KOMŠIJE RAZOTKRILE TAKSISTU KOJI JE VOZIO UBICU IZ LOZNICE: Reporter Kurira sa lica mesta otkriva najnovije detalje slučaja

(Espreso / Blic / Bobana Ćevriz / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.