Ranko tražio damu da mu pravi društvo na letovanju: Žene počele da mu masovno pišu, ovo me se nije nadao! (FOTO)
Egipat, Foto: Profimedia

ima sreće

Ranko tražio damu da mu pravi društvo na letovanju: Žene počele da mu masovno pišu, ovo me se nije nadao! (FOTO)

Njemu se javilo čak 76 žena koje su zainteresovane za ovu ponudu

Objavljeno:

Gospodin srednje dobi u jednoj grupi na Fejsbuku"bacio se u potragu" za osobom koja bi mu pravila društvo na putovanju, tačnije, kako je rekao, za damom koju bi poveo u Egipat na 10 dana.

Naime, grupa tome i služi, da se pronađe društvo za putovanje, da se podele saveti, nađe prijatelj ili saputnik, a to je požaleo i ovaj gospodin.

"Rado bih poveo slobodnu damu u Egipat na 10 dana", napisao je on ne sluteći šta će uslediti samo nekoliko minuta nakon što je objava odobrena u grupi.

Vrlo brzo, ova objava sakupila je na stotine komentara. Muškarci različite dobi zbijali su šale na njegov račun.

"Povedi mene", napisao je jedan čovek, "Nažalost, nisi žensko", odgovorio mu je drugi.

"Hoće da plati ženu, ali je pogrešio grupu", ove reči mu je uputio jedan, ali ubrzo je usledio i odgovor: "Nije pogrešio grupu, zašto bi žene bile same, ako im odgovara ponuda. Ovo nije grupa usamljenih" objasnio je drugi.

I tako, poruka za porukom, na nekoliko frontova, vodile su se rasprave, diskusije, objašnjenja, razmenjivali stavovi. Neke žene su se našle uvređene da ovu njegovu ponudu, druge su rekle da bi otišle, ali na neku drugu destinaciju. Onda su se nadovelazi i muškarci "okrivljujući" žene da se samo nećkaju - "Htele bi one, ali ne smeju", napisao je.

1 / 5 Foto: Printscreen/Facebook

"Ne smem ni da znamislim kako mu pršti inboks", napisao je neko.

Onda su pokušali da uspostave kriterijume: "Da li plavuša ili crnka" "Koliko godina?", nizala su se pitanja upućena ovom gospodinu.

"Što ste takvi? Možda postoji neka gospođa kojoj se gospodin dopada pa bi rado išla sa njim. Čovek nije ništa loše napisao da biste ga toliko napadali. Samac želi na more, traži društvo, nema ništa loše u tome", napisala je jedna gospođa, a nju je podržao i sam autor objave "Lepo si rekla, ja ne vidim ništa loše u tome".

Jedna žena je u ovome ipak videla kako je i sama napisala "hrabrost i ludilo".

Hurgada, Grand hotel, 10 dana - ponuda je koja bi na prvu svima zazvučala primamljivo, ali činjenica da bi tamo bile sa nepoznatom osobom, ipak navodi na razmišljanje. Jedan muškarac stao je u njegovu odbranu.

"Jedina dobra stvar ove grupe su informacije. Mimo toga, ova grupa je slika naše zemlje. Čovek je postavio kulturno pitanje, ali izgleda da je svuda hobi ismevanje i pametovanje, posebno muškog roda kada pokušava da pobedi samoću. Imam osećaj da nam je nacija na nivou vrtića, da se nije mnogo napredovalo. Čast izuzecima. Srećno gospodinu", napisao je on.

Vrlo brzo, ispod objave nakupilo se više od 500 komentara, a onda se sutradan novom objavom u grupi oglasio i sam autor:

"Da se nadovežem na moju prethodnu objavu. Ima 533 komentara, a 76 žena se javilo da ide gratis na more. Toliko" napisao je on.

Ovim je odgovorio svima koji su ga prozivali, sigurrni smo da je od toliko ponuda odabrao jednu sa kojom će otići na putovanje i nadamo se, nastaviti druženje.

Bonus video:

00:26

Lepa Brena obučena skočila u more

(Espreso/Telegraf.rs/N.S./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.