"Vi ste paraziti!": Srpkinja javno osudila sve koji idu u na more sa roditeljima, pa nastala prava svađa na mrežama
Plaža, Foto: RINA

LETOVANJE

"Vi ste paraziti!": Srpkinja javno osudila sve koji idu u na more sa roditeljima, pa nastala prava svađa na mrežama

"Je l' vama jasno da neko 18+ ide sa roditeljima na more? Evo ni meni", napisala je ona

Objavljeno:

Kada je pravo vreme da deca prestanu da idu na letovanja sa roditeljima i da li "pravo vreme" za tako nešto zapravo postoji tema je koja se nedavno našla na internetu i izazvala oštru raspravu među korisnicima društvenih mreža.

Nju je pokrenula jedna Katarina koja je na svom Iks profilu javno osudila sve punoletne osobe u Srbiji koje i dalje idu sa roditeljima na more, objašnjavajući da je ona od onih koja nakon 18. rođendana više nije letovala sa svojima.

"Je l' vama jasno da neko 18+ ide sa roditeljima na more? Evo ni meni", napisala je ona pa dodala:

"Gde je tu neka samostalnost? Meni bilo glupo sve posle 18. da mi plaćaju".

"Idem, jer smo tada svi na okupu"

Svojom objavom napravila je pravu onlajn diskusiju u kojoj su se našli njeni istomišljenici ali i oni koju su oštro bili na drugoj strani.

"Au, ti nisi normalna zaista. Šta je problem?", "Idem na letovanje i zimovanje sa roditeljima svake godine i ići ću jer će jednom doći trenutak kada nećemo biti svi na okupu. I ne vidim problem da se provodi vreme sa porodicom, šta vam je u kakvim ste to porodicama odrastali", "Moji idu sa nama i dalje iako su odrasli. I meni je to divno. Imaju svoje živote, svako svoje društvo, ali te dve nedelje godišnje su samo naše", "Zato što za tebe to znači da osoba nije samostalna, nema društvo, živi mami i tati na grbači… šta god. A ne mora da znači da je tako", "Moja ćerka (22) sad je s momkom na moru i kad se vrati ide s nama i bratom (16). Svojom voljom", pisali su joj oni koji su smatrali da njen stav nije ispravan.

Petrovac na moru, More, Plaža
foto: RINA

"Idem na letovanje i zimovanje sa roditeljima svake godine i ići ću jer će jednom doći trenutak kada nećemo biti svi na okupu. I ne vidim problem da se provodi vreme sa porodicom, šta vam je u kakvim ste to porodicama odrastali", piše jedna žena dok druga dodaje:

"Volim da idem na more sa mojim roditeljima, večeru, gde god i kad god jer volim svoje roditelje i volim da provodim vreme sa njima, pazi ovo: volim čak i da idem na pijacu sa njima, da pomažem oko kupovine i pakovanja stvari u kolica".

Opet bilo je i onih koji su stali na njenu stranu.

"Bukvalno, ako razmišljate na način da ih nekad neće biti, onda nemojte da se razdvajate 365 dana", "Po meni su to paraziti, nemam drugo objašnjenje", "Oni razmišljaju ovako: 'Ako mogu živeti sa roditeljima do 40. onda mogu i putovati s njima'", glasili su njihovi komentari.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.