Srbin neće da se odrekne Vojvođanskih specijaliteta na plaži u Grčkoj, postavio sto kao za slavu, stranci se krste
Plaža, Foto: Printscreen/Facebook/Squatting Slavs In Tracksuits

paradajz turisti

Srbin neće da se odrekne Vojvođanskih specijaliteta na plaži u Grčkoj, postavio sto kao za slavu, stranci se krste

Izraz "paradajz turisti" odavno je prišiven onima koji tokom boravka na plaži vole da zameze kvalitetno i domaće

Objavljeno: 09:07h

Izraz "paradajz turisti" odavno je prišiven onima koji tokom boravka na plaži vole da zameze kvalitetno i domaće, umesto da skoknu do restorana. Upravo zato slika muškarca iz Srbije koji je pokazao šta mezi u Leptokariji izazvao je mnogo komentara, od pohvalnih, pa do onih pogrdnih.

Kada je okačio tanjir pun slaninice, kulena, kobasice, pršute, sira i paradajza, Ištvan Slezak nije mogao ni da pretpostavi da će njegova objava unutar jedne od grupa postati toliko popularna, pa i da će animirati druge Srbe koji se nalaze u Grčkoj da pokažu šta im je na dnevnom meniju.

Hrana
Hrana foto: Printscreen/facebook/Grčka info

"Vreme je da se čalabrcne, sunce i voda su odradile svoje. Leptokarija", napisao je Ištvan i ako ćemo po komentarima, pokrenuo zabavu za sve članove grupe "Grčka info".

Pasulj i roštilj na plaži kao odgovor

Repliku sa slikom prvi je "udario jedan Žarko i to sa tanjirom punim pasulja sa kobasicom.

"Potpuno vas razumem", kratko je napisao uz sliku.

Pored pasulja, na plaži se i roštiljalo, što nije baš preporučljivo trenutno u Grčkoj usled velikih vrućina koje vladaju već nekoliko dana. No, sudeći po viđenom, to nije smetalo da pored mora zamirišu kremenadle i pileće belo.

Pasulj
Pasuljfoto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Ivan je prilikom postavljanja slike sa mora, bio još konkretniji, te je samo označio Žarka i pokazao mu njegovih ruku delo.

Pašteta, "kraljica" paradajz turizma, našla se na meniju jednog Luke koji je pokazao sitno svoj obrok koji se sastojao od paradajza, paštete i hleba.

Paradajz
Paradajzfoto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Dame se nudile da svrate na ručak

U komentarima koji su nastupili, što Srbi, što Srpkinje nudili su se da svrate u goste da pripomognu domaćinu oko lalinskih đakonija.

"Samo fali ljuta papričica i hladna loza", "Leleeeee! I rakija i mogu da skočim da se mačujem sa ajkule", "Primaš li goste?", "Uuu,prijatno.. šteta što smo u Polihronu, inače bi došle na degustaciju", "Ja bih se rado pridružila ovim paradajz turistima. Naučili da podmažu", smenjivali su se komentari ispod slika hrane.

Ipak, bilo je i onih koji u ovoj objavi nisu videli ništa afirmativno kada se radi o sadržaju koji se unutar grčkih grupa i deli sa drugim turistima.

"Slika koja ničemu ne sluzi samo spamuje grupu", " Ja kapiram iz fazona neka slika, ali sad su počeli svaki dan, ko šta jede", "Loša slika što jedete niko ne treba da vidi javno, to se ne pokazuje", samo su neki od komentara Srba koji nisu bili blagonakloni prema Ištvanovoj objavi, odnosno, njenoj sadržini.

Bonus video:

02:11

MORE I DALJE IZBACUJE LEŠEVE: Zlokobna procena broja poginulih u Libiji, govori se o 20.000 MRTVIH!

(Espreso/Blic/Stevica Rajčetić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.