"Od ranih radova do predsednika Amerike": Objavljen trejler za kontroverzni film o Donaldu Trampu! (VIDEO)
Donald Tramp, Foto: Screenshot/YouTube/ Rotten Tomatoes Trailers

DRŽAĆE VAM PAŽNJU

"Od ranih radova do predsednika Amerike": Objavljen trejler za kontroverzni film o Donaldu Trampu! (VIDEO)

Donalda Trampa igra Sebastijan Sten, zvezda filmskog univerzuma Marvel, dok je njegovog mentora, advokata Roja Kona, igra Džeremi Strong, najpoznatiji po HBO hit seriji Legaci.

Objavljeno:

Na Jutjubu se pojavio trejler za biografski film o Donaldu Trampu, "The Apprentice", koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Kanskom festivalu.

Film je režirao Ali Abasi, a scenario su napisali Dženifer Stal i Gabrijel Šerman. Donalda Trampa igra Sebastijan Sten, zvezda filmskog univerzuma Marvel, dok je njegovog mentora, advokata Roja Kona, igra Džeremi Strong, najpoznatiji po HBO hit seriji Legaci.

O čemu je film „The Apprentice“?

Biografski film smešten je u Njujork 1970-ih i prikazuje prve dane Trampove karijere. Kao drugi sin u imućnoj porodici, Tramp je uvek sanjao o uspehu, ali je svoje ambicije počeo da ostvaruje tek kada ga je pod svoje uzeo Roj Kon, njujorški tužilac koji je radio za senatora Džozefa Makartija, piše Index.hr.

Film je izazvao kontroverzu jer su neke scene prikazivale Trampa u negativnom svetlu. Na primer, u jednoj sceni siluje svoju prvu ženu Ivanu Tramp, dok u drugim scenama možemo da ga vidimo kako uzima amfetamine i posećuje plastičnog hirurga.

Zbog kontroverzne teme, film nije mogao da pronađe distributera za prikazivanje u SAD. Međutim, prava na film je u julu otkupila distributerska kompanija Briarcliff Entertainment.

Gledaoci upoređuju film sa Vukom sa Volstrita

Trejler za „The Apprentice“ je dobio uglavnom pozitivne reakcije. Veliki broj gledalaca na društvenim mrežama kaže da ih film podseća na Vuka sa Volstrita.

„Ovo me podseća na situaciju sa Vukom sa Volstrita, kada su lik prikazali kao čudovište, ali mnogi ljudi su shvatili celu poruku i počeli da ga idealizuju“, napisao je jedan gledalac na Reditu.

„Ovaj film ima sličnu atmosferu kao Vuk sa Volstrita“, napisao je drugi.

„Ne mogu da verujem da tip koji je igrao Tomija Lija može da igra Donalda Trampa. Svaka čast direktoru za kasting“, napisao je još jedan komentator.

„The Apprentice“ će biti u bioskopima od 11. oktobra 2024.

Bonus video:

06:21

KAMALA POBEDILA U SVIM KLJUČNIM TEMAMA! Jelača uživo iz Njujorka otkriva: Tramp nije uspeo da privuče neopredeljene birače

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.