Lepu Kristinu muž zadavio, pa samleo u blenderu: Nakon što je pronađeno telo, bez imalo srama rekao...
Kristina Joksimović, Foto: Društvene mreže

užasavajuće

Lepu Kristinu muž zadavio, pa samleo u blenderu: Nakon što je pronađeno telo, bez imalo srama rekao...

Tomas je uhapšen dan nakon što su pronađeni posmrtni ostaci žrtve

Objavljeno: 11:43h

Sud u Švajcarskoj odbio je uslovni otpust muškarcu koji je priznao da je ubio svoju suprugu, manekenku i bivšu finalistkinju takmičenja za Mis Švajcarske, Kristinu Joksimović.

Lokalni mediji su preneli da je Tomas (41) priznao ubistvo supruge, sa kojom ima dvoje dece, tokom rekonstrukcije zločina u martu, tvrdeći da je to bilo u samoodbrani nakon što ga je ona napala nožem.

U izveštaju o obdukciji, koji je uključen u presudu, navodi se da je on zadavio Kristinu, a zatim raskomadao njeno telo u vešernici ubodnom testerom, nožem i baštenskim makazama.

1 / 5 Foto: Društvene mreže

Pojedini delovi tela su zatim usitnjeni ručnim blenderom i rastvoreni u hemijskom rastvoru, rekli su švajcarski zvaničnici o femicidu.

Kako navode lokalni mediji, Tomas je uhapšen dan nakon što su pronađeni posmrtni ostaci žrtve, a isprva je rekao istražiteljima da ju je pronašao mrtvu i da je u panici raskomadao njeno telo u vešernici njihove kuće. Tomas, koji je švajcarski državljanin, navodno je uhapšen dan nakon što je njene posmrtne ostatke pronašla "treća strana", piše nemački Blik.

Bonus video:

00:15

Ubistvo u selu kod Žitorađe

(Espreso/Blic/Agencije/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.