Ukoliko zatvorenik osuđen na smrt odbije poslednji obrok, dobiće ovaj MENI!
Ted Bandi, Foto: FBI

nije loše

Ukoliko zatvorenik osuđen na smrt odbije poslednji obrok, dobiće ovaj MENI!

Jedan od najstrašnijih serijskih ubica Ted Bandi, odgovoran za smrt na desetine mladih devojaka 70ih godina, odbio je privilegiju izbora svog poslednjeg obroka pre izvršenja smrtne kazne

Objavljeno:

Serijski ubica Ted Bandi u periodu od februara 1974. do februara 1978. godine ubio je 30 žena, a veruje se da je stvarni broj njegovih žrtava još veći. Često bi prilazio ženama na javnim mestima, šarmirao ih ili čak simulirao povredu, a onda bi ih namamio u neki zabačeni deo grada i ubio ih. Bandi je osuđen za 30 ubistava, a posle dva pokušaja bekstva iz zatvora pogubljen je 1989. godine.

Bandi je uspevao da pridobije poverenje žrtve pre nego je hladnokrvno ubije.

Ted Bandi
foto: Printscreen You Tube Netflix

Elizabet Kendal, bivša devojka serijskog ubice Teda Bandija, u dokumentarnom filmu otkrila je posle 40 godina, kako je izgledao njihov odnos i kako je pomogla da bude priveden pravdi. Ona je takođe najavila obnovljeno izdanje memoara iz 1981. godine, u kojima opisuje zastrašujuće detalje iz perioda života koji je provela pored masovnog ubice.

Knjiga "Princ fantom: Moj život s Tedom Bandijem" posvećena je Elizabetinoj romansi s Bandijem. Iako je Elizabet prva prijavila Bandija policiji, tvrdi da godinama nije znala ništa o monstruoznim zločinima svog dečka, koga je upoznala u restoranu u Sijetlu oktobra 1969. godine. Elizabet je tada već bila razvedena i sama je podizala ćerkicu Moli.

"Hemija između nas je bila neverovatna", napisala je u memoarima.

Priznaje da je bio veoma zgodan i da je već sebe videla u braku sa njim i zamišljala kako će im se zvati deca. Tu noć su proveli zajedno, a on joj je spremio doručak, da bi je sledećeg vikenda odveo u Vankuver. Kako je vreme odmicalo, tako je Elizabeta počela da primećuje neobične stvari u vezi s novim dečkom. Jednom je u fioci, među njegovim stvarima, našla ženski donji veš i gips.

"Ako ikada nekome nešto ispričaš o tome, rascopaću ti glavu", rekao joj je.

Tri godine nakon što su se sreli, Elizabet je saznala da nosi njegovo dete, što ju je "uznemirilo".

Ted Bandi
foto: PrintScreen/ YouTube/ Inside Edition

"Oboje smo znali da potomstvo u tom trenutku ne dolazi u obzir", napisala je.

"On je te jeseni trebalo da započne studije prava, a ja sam morala da radim da bih ga izdržavala. Bila sam uznemirena. Znala sam da moram da prekinem trudnoću što pre. Ted je, međutim, bio zadovoljan sobom. Napravio je dete", piše Elizabet.

Iako nikada nije bio nasilan prema njoj, Elizabet otkriva da je i te kako umeo da je povredi izlivma besa i okrutnim izjavama. Negde u to vreme, lokalni mediji izveštavali su o čoveku po imenu "Ted", koji vozi "folksvagen" i koji je počinio užasne zločine. Jednog dana, objavljeno je da mu je ruka bila u gipsu, a Elizabet se setila gipsa u fioci i prvi put posumnjala.

Ted Bandi
foto: PrintScreen/ YouTube/ Inside Edition

Jedan od najstrašnijih serijskih ubica Ted Bandi, odgovoran za smrt na desetine mladih devojaka 70ih godina, odbio je privilegiju izbora svog poslednjeg obroka pre izvršenja smrtne kazne.

Zato je dobio standardni meni, koji se sastojio od odreska, pečenog krompira, tosta, jaja, soka i mleka.

Bonus video:

12:51

KOJIM POVODOM JE UBICA IZ LOZNICE DOŠAO U SRBIJU? Eksperti: Bio IZNENAĐEN rutinskom kontrolom, UBIO zbog zahteva da pokaže TORBICU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.