Poslednji snimak Vejd Vilsona pre nego što su ga odveli u zatvor gde se izvršavaju smrtne kazne! (VIDEO)
Vejd Vilson, Foto: Printscreen

drugačije izdanje

Poslednji snimak Vejd Vilsona pre nego što su ga odveli u zatvor gde se izvršavaju smrtne kazne! (VIDEO)

„Vejd je bio veseo dete, voleo je svoje roditelje i sestre i bio je mnogo voljen“, napisali su roditelji koji su ga usvojili nakon što ga je majka napustila

Objavljeno: 10:36h

Vejd Vilson, koji je u utorak osuđen na smrt zbog dva ubistva, ponovo je osuđen u četvrtak zbog optužbi za trgovinu drogom.

Vilson je dobio smrtnu kaznu zbog ubistava Kristine Melton (35) i Diane Ruiz (43) iz 2019. godine.

Preživeo je predoziranje drogom u zatvoru okruga Lee 2023. godine dok je čekao suđenje za ubistva. Ovaj incident je pokrenuo istragu u Šerifovoj kancelariji okruga Lee.

Istražitelji su otkrili da je trgovao ilegalnim drogama u zatvoru. Četiri druge osobe su takođe optužene u ovom incidentu. Njihovi slučajevi su još uvek u postupku.

Vilson je dobio kaznu od 12 godina za pokušaj trgovine amfetaminima ili metamfetaminima u količini između 28 grama i 200 grama. Takođe je naloženo da plati kaznu od 50.000 dolara, troškove suda i troškove gonjenja.

On se tada pojavio pred sudom poslednji put nakon izricanja smrtne kazne. Vejd nije bio obučen u najnovije odelo, niti je nosio skupocene cipele kao uvek.

Umesto zalizane kose, pojavio se u prirodnom izdanju.

Pogledajte kako izgleda Vejd na snimku ispod:

Kazne će služiti paralelno sa njegovim dvema smrtnim kaznama.

Vilsonovi usvojitelji su na emotivnom saslušanju u utorak detaljno opisali njegove borbe sa mentalnim poremećajem i zavisnošću od droge.

„Vejd je bio veseo dete, voleo je svoje roditelje i sestre i bio je mnogo voljen“, napisali su roditelji.

„Ali tokom tinejdžerskih godina, a posebno u ranim godinama odraslog života, Vejd je počeo da se povlači, postajući povučen, nepredvidiv i depresivan. Zatim se njegovoj zavisnosti pridružio mentalni poremećaj i postao je, iskreno, paranoičan i deluzivan, a osećaj gubitka je postao sve oštriji.“

Njegovi roditelji su tražili od suda da ne izrekne smrtnu kaznu.

"Bez obzira na sve, Vejd je još uvek naš sin i volimo ga“, rekli su Vlsonovi roditelji. „Nade i snovi njegovog života su već izgubljeni, ali ljudsko biće je još uvek tu negde, mučeno izvan onoga što većina nas može da zamisli.“

Bivši školski drug Vilsona koji je ranije razgovarao sa medijima rekao je kako je izgledao početak njegove zavisnosti od droga.

„Niko nije jeo, Vejd uopšte nije konzurirao hranu. Samo su razmenjivali droge, što mi je bilo veoma čudno“, rekao je on ranije.

Vilson će služiti svoje kazne u Kazneno-popravnom zavodu Union u Raifordu.

Trenutno 274 muških zatvorenika čeka smrtnu kaznu u ovom objektu, koji može da primi do 1.486 zatvorenika u ukupnom broju.

Dve žene takođe čekaju smrt u Lowell Annex.

Podsećamo, žene širom sveta pate i jadikuju nad ubicom koji je oduzeo živote dvema ženama na okrutan način.

Klipovi se i dalje prave, fanovi i dalje ne gube nadu, iako je sve zapravo gotovo.

Ostaje da se vidi da li će sudija uslišiti Vejdovu molbu da bude što pre pogubljen.

Jer u suprotnom, mogu proći godine.

Bonus video:

03:43

POTRESNA ISPOVEST OCA DOKTORKE MILENE KOJU JE UBIO MUŽ Podmukli ubica od svih krio JEDNO, a njegov otac govorio deci JEZIVE STVARI

(J.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.