Procureli novi detalji o zdravstvenom stanju Kejt Midlton! Preostalo joj je još samo nekoliko godina...
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

PRINCEZA OD VELSA

Procureli novi detalji o zdravstvenom stanju Kejt Midlton! Preostalo joj je još samo nekoliko godina...

Već neko vreme Palata ne saopštava u kakvom su stanju Čarls III i njegova snaha Kejt Midlton, koji se još uvek leče od kancera, a izvori bliski porodici sada su podelili najnovija saznanja

Objavljeno:

Britanska kraljevska porodica uvek je u žiži interesovanja, a ove godine su dramu u vezi sa sukobom princa Harija i Megan Markl sa ostatkom porodice zamenile brige o zdravlju kralja Čarlsa III i Kejt Midlton, piše Glossy.

Nakon što je princeza od Velsa operisana u januaru, u februaru je saopšteno da kralj boluje od raka, da bi potom u martu i sama Kejt objavila da joj je otkriven karcinom.

Nijedno od njih dvoje nije preciziralo koje oblike kancera imaju, a Čarls se na proleće vratio svojim kraljevskim dužnostima, dok je Kejt Midlton imala samo dva javna pojavljivanja na zvaničnim događajima tokom 2024.

Kako već neko vreme Palata ne saopštava detalje o njihovom stanju, fanovi kraljevske porodice zabrinuti su za zdravlje kralja i princeze, a neimenovani izvor rekao je za Daily Beast da je Čarls III "još uvek loše" i da nastavlja da se bori.

Kralj Čarls III
Kralj Čarls III foto: Profimedia

Čarls i Kejt Midlton još uvek nisu izlečili rak

Čarls obavlja veličanstven posao u borbi protiv raka, ali još uvek mu nije dobro. Fantastično se nosi sa svime kako bi ostavio utisak da je sve u redu, ali to vidimo mi koji smo svesni da su, recimo, njegovi angažmani kraći i pažljivo raspoređeni – kaže anonimna osoba iz Bakingemske palate. – Na primer, ponekad stigne helikopterom u poslednjem trenutku i verovatno se sruši u fotelju kad dođe kući."

Izvor je dodao da sada ljudi više ne veruju da će kralj doživeti poznu starost kao njegovi roditelji, kao i da Kejt Midlton razume šta bi to moglo da znači za njenog supruga princa Vilijama – prestolonaslednika, njihovu decu i nju.

Mislim da je to usredsredilo Kejtin um na činjenicu da im je možda preostalo još samo nekoliko godina slobode, a šta želi da učini s njima? Da odgaja svoju decu i da sve od sebe da ih spremi za život koji ih čeka – kaže neimenovani izvor.

1 / 9 Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od prijateljica Kejt Midlton navodno je rekla da je princeza od Velsa još uvek na "preventivnoj hemioterapiji", kao i da njeno lečenje ide u dobrom pravcu.

Ovo je još uvek zabrinjavajući period, ali svi znakovi govore da njeno lečenje raka, koje i dalje traje, dobro napreduje – istakla je ona.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Glossy/ T.S.R./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.