Žene odlepile za princom Vilijamom kao da ga nikad nisu videle: Zbog jednog detalja su se sve preznojile! (FOTO)
Princ Vilijam, Foto: EPA/ ADAM VAUGHAN

KAKAV JE OVO MACAN?

Žene odlepile za princom Vilijamom kao da ga nikad nisu videle: Zbog jednog detalja su se sve preznojile! (FOTO)

Kejt Midlton i princ Vilijam pozdravili su tim Velike Britanije, sa više poznatih ličnosti, a detalj na njegovom licu pokrenuo je dosta komentara, pozitivnih

Objavljeno:

Kejt Midlton i princ Vilijam čestitali su britanskim olimpijcima na svemu što uradili na OI u Parizu, koje su juče završene. Princ od Velsa pojavio se na tom snimku sa bradom, a sa tim detaljem ga javnost odavno nije videla pa se na mrežama komentariše da mu novi imidž odlično pristaje. Vilijam je i ranije napravio pravi bum kao bradonja, pa da li može da time parira bratu Hariju koji godinama nosi bradu?

Princeza i princ od Velsa objavili su video neposredno pre ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Kejt Midlton i princ Vilijam pozdravili su tim Velike Britanije, sa više poznatih ličnosti, a detalj na njegovom licu pokrenuo je dosta komentara, pozitivnih.

Pre tog snimka brada na princu Vilijamu bila je pravi hit i 2023. nakon što je Hari ispričao da mu je brat tražio da se obrije za venčanje sa Megan Markl koje je upriličeno 2018. u Vindzoru, ali mlađi princ to nije učinio.

Tada je na Tiktoku eksplodirala slika Vilijama iz 2008. sa imanja u Sandringemu gde je sa porodicom slavio Božić. Princ je bradu pustio tokom obuke sa britanskom Kraljevskom mornaricom na Barbadosu iako mu je bilo ograničeno koliko dugo može da se ne brije zbog različitih pravila britanske vojske o izgledu vojnika.

Kraljevska mornarica dopušta vojnicima da imaju bradu uz dopuštenje svog zapovednika. Ostali članovi kraljevske porodice koji su pustili bradu dok su služili u mornarici bili su Čarls III i princ Filip.

Komentarisalo se da 2023. da je Vilijam mnogo lepši kada nosi bradu, a čak su mu savetovali da skroz obrije glavu jer će tako izgledati atraktivnije.

Princ Hari je u memoarima "Spare" pisao da je morao od Elizabete II da traži dozvolu da se pojavi na svom venčanju sa bradom naročito jer je nosio tog dana vojnu uniformu. Baka mu je dozvolila, on je taj detalj žarko želeo da zadrži iako su neki smatrali da tako krši protokol.

Ograničenja u vojsci o tom detalju njemu su teško padala i jedva je čekao da se oslobodi tih pravila. I danas nosi bradu.

Opisao je i razgovor sa bratom pre venčanja koji mu je rekao da se reši brade jer "njemu nisu dozvolili da je nosi". Dok je služio u vojsci, Vilijama je neko posavetovao da bude "uzoran momak i da se obrije". "Mrzeo je ideju da uživam u povlastici koja mu je bila uskraćena", napisao je Hari, piše newsweek.com.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.