KO JE MUŽ MARIN LE PEN? Zajedno su već 15 GODINA, bili su u CENTRU SKANDALA (FOTO)
Marin Le Pen sa suprugom, Foto: MLP_officiel via Twitter

buran život

KO JE MUŽ MARIN LE PEN? Zajedno su već 15 GODINA, bili su u CENTRU SKANDALA (FOTO)

Stranku Nacionalno okupljanje predvodi Marin Le Pen

Objavljeno: 08:11h

U prvom krugu parlamentarnih izbora Nacionalno okupljanje osvojilo je 33,15% glasova ili više od 10 miliona glasova. Novi narodni front (koalicija ujedinjene levice) dobio je 27,99 odsto glasova i skoro 9 miliona glasova. Centristička alijansa Zajedno (u kojoj je stranka Preporod francuskog predsednika Emanuela Makrona) je osvojila samo 20,76% glasova, odnosno skoro 7 miliona glasova.

Međutim, pre izvesnog vremena liderka strane "Nacionalno okupljanje" Marin Le Pen bila je glavna tema javnosti - razlog nije bio politika, već njen privatni život. Marin Le Pen je u braku sa potpredsednikom svoje stranke Luisom Eliotom.

Naime, francuski mediji su objavili kako se Marin rastala sa svojim mužem, ali i potpredsednikom strnake, Luisom Eliotom, na šta je ona hitro odreagovala objavivši sliku na društvenoj mreži X u kojoj se ljude sa potpisom: "Uživo, specijalno za novine".

Le Pen i Eliot su zajedno još od 2009. godine, a u jednom intervju iz 2011. Eliot se osvrnuo na to kako funckionišu: "To što smo zajedno nije promenilo ništa za nas. Uspevamo da odvojimo poslovni i privatni život."

Bonus video:

23:28

AUTO EP40

(Espreso/France24/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.