NAKON POTRESA MOZGA I GUBITKA PAMĆENJA SESTRA KRALJA ČARSLA PUŠTENA IZ BOLNICE! Ovo su najnoviji detalji
Princeza Ana, Foto: Profimedia

OGLASILA SE BAKINGEMSKA PALATA

NAKON POTRESA MOZGA I GUBITKA PAMĆENJA SESTRA KRALJA ČARSLA PUŠTENA IZ BOLNICE! Ovo su najnoviji detalji

Svi njeni angažmani su otkazani, zajedno sa radnom posetom Kanadi u četvrtak.

Objavljeno:

Princeza Ana otpuštena je iz bolnice nakon što je "zadobila lakše povrede i potres mozga" u incidentu sa konjem tokom vikenda. Bakingemska palata je podelila vest da se princeza (73) Rojal vratila na svoje imanje Gatkomb park nakon što je četiri dana provela u bolnici Sautmid u Bristolu.

Po izlasku En iz bolnice, njen suprug, viceadmiral Tim Lorens, rekao je:

„Želeo bih da se najtoplije zahvalim celom timu u bolnici Sautmid na njihovoj brizi, stručnosti i ljubaznosti tokom kratkog boravka moje supruge," prenosi "Hello Magazine".

Podsetimo, princeza Ana hospitalizovana je u nedelju nakon što je istog dana zadobila potres mozga i lakše povrede glave nakon incidenta u vezi sa konjem na njenom imanju u Getkomb parku u Glosterširu.

Zbog jačine udarca koji je zadobila u glavu nije mogla da se seti šta se tačno dogodilo, piše Dejli Mejl.

Hitna je bila pozvana odmah i ukazana joj je pomoć na licu mesta pre nego što je drumom odvezena u bolnicu. Njen suprug ser Tim Lorens ju je pratio. Takođe se pretpostavlja da je zbog manjih rana na glavi bila zadržana na posmatranju nekoliko dana. Svi njeni angažmani su otkazani, zajedno sa radnom posetom Kanadi u četvrtak.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Kurir/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.