OVO JE LEPOTICA ZBOG KOJE JE VILIJAM UMALO OSTAO BEZ KEJT: Zamalo je sve UNIŠTILA, ali se onda ON UMEŠAO! (FOTO)
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

KRALJEVSKA PORODICA

OVO JE LEPOTICA ZBOG KOJE JE VILIJAM UMALO OSTAO BEZ KEJT: Zamalo je sve UNIŠTILA, ali se onda ON UMEŠAO! (FOTO)

Kristofer Andersen pisao je o početku ljubavne priče između princa Vilijama i Kejt Midlton

Objavljeno: 16:38h

Princ Vilijam i njegova ljubav, Kejt Midlton nedavno su proslavili 13 godina braka. Iako žive srećno i skladno, malo ko je upućen u Vilijamov ljubavni život pre nego što je odlučilo da zaprosi Kejt.

U knjizi "Braća i žene: Unutar privatnih života Vilijama, Kejt, Harija i Megan", 2021. godine, Kristofer Andersen pisao je o početku ljubavne priče između princa Vilijama i Kejt Midlton.

Naime, kako je napisao u knjizi, a preneo portal "SheFinds", na početku njihove veze, Villijam i dalje bio veoma blizak sa bivšom devojkom, Džesikom (Džeka) Kreg, što je bio veliki izazov za njih.

Vilijam je upoznao Džesiku još dok je bio tinejdžer, pa se može reći da je ona njegova prva ljubav.

Kejt je, prema Andersenovim rečima, bila veoma ljuta zbog Vilijamovog prijateljstva sa Džesikom, a mnogi mediji su, u to vreme, kao za inat, konstantno povezivali princa sa raznim lepoticama, što je dodatno unosilo nemir u njihovu vezu.

Kako je navedeno, Džeka i Villijam imali su isti krug prijatelji pa su se često viđali na venčanjima i proslavama raznog tipa i, koliko god da je Kejt insistirala, Vilijam je uvek pronalazi način da se vidi sa njom, sve dok njegov otac, kralj Čarls, nije odlučio da stavi tačku na to.

Prema knjizi, kralj je odigrao na kartu empatije i tražio da Vilijam prekine kontakt da Džeki ne bi patila, jer je očigledno da će svoju budućnost graditi sa Kejt.

Na kraju, Vilijam je poslušao svog oca i prekinuo svaki kontakt sa bivšom, nakon čega je njegova veza sa Kejt procvetala i ubrzo se i završila brakom. Ipak, na dan njihovog venčanja, 2011. godina, Džeka je bila njihova zvanica a, pet godina kasnije, i njih dvoje su bili gosti na njenom najlepšem danu.

Džesika se, danas, bavi aktivizmom i suosnivačica je oganizacija koje se bave zaštitom i očuvanjem divljih mačaka i slonova. Srečno je udata za doktora Džonatana Bejlija.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.