LOŠE VESTI ZA KRALJEVSKU PORODICU: Nakon pada sa konja princeza Ana IZGUBILA PAMĆENJE, ovo su najnovije prognoze!
Princeza Ana, Foto: Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

LOŠE VESTI ZA KRALJEVSKU PORODICU: Nakon pada sa konja princeza Ana IZGUBILA PAMĆENJE, ovo su najnovije prognoze!

Princeza Ana i dalje je u bolnici nakon što je imala potres mozga, a sada stižu nove vesti o njenom stanju.

Objavljeno:

Pre samo nekoliko dana princeza Ana, sestra kralja Čarlsa, završila je u bolnici nakon incidenta na imanju u parku Getkomb.

Sada su stigle konkretnije informacije o njenom stanju, i vesti nisu dobre. Kako piše Telegraph.co.uk, princeza je pored povreda pretrpela i gubitak pamćenja. Tačne okolnosti ove nezgode, za sada ostaju nepoznate. Međutim, njen medicinski tim je rekao da su njene povrede nastale najverovatnije od udara od konjske glave ili noge.

Smatra se da je njen gubitak pamćenja verovatno privremen. Pozvana je vazdušna hitna pomoć, ali je princeza Ana, nakon ukazane pomoći na licu mesta, odvezena u bolnicu u Bristolu. Očekuje se da će ona biti puštena kasnije ove nedelje.

Kralj, kraljica, vojvoda od Edinburga, vojvoda od Jorka, kralj Čarls i princ Vilijam obavešteni su o incidentu u nedelju uveče.

"Princeza je zadobila je lakše povrede i potres mozga nakon incidenta sinoć na imanju Gatcombe park. Njeno Kraljevsko Visočanstvoostaje u bolnici u Bristolu što je mera predostrožnosti kako bi se sprovelo posmatranje, i očekuje se da će se potpuno i brzo oporaviti", navodi se u saopštenju o sestri kralja Čarlsa. I ističe:

"Kralja redovno obaveštavaju i pridružuje se celoj kraljevskoj porodici koja šalje ljubav i dobre želje da se princeza brzo opravi".

Nije prvi put da pada s konja

Inače, ovo mije prvi put da je princeza izgubila pamćenje nakon nesreće na konju. Na Olimpijskim igrama 1976. pretrpela je težak pad pri skoku kada se njen konj zaglavio u blatu. Kasnije je svoje sećanje opisala kao "skoro nepostojeće za taj dan".

Princeza Ana je vična jahačica i bila je pohvaljena prošlog vikenda zbog kontrole nad Nobleom, kraljevim živahnim konjem. Pobedila je na pojedinačnoj evropskoj trodnevnoj disciplini u Burgliju 1971. i 1976. postala je prvi član kraljevske porodice koji se takmičio na Olimpijskim igrama kada je jahala konja Elizabete II u konjičkom trodnevnom takmičenju u Montrealu.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Mondo/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.