UKRAJINA IZVRŠILA NAPAD NA RUSIJU: Ovih šest oblasti je bilo meta Kijeva, hitno se oglasilo Ministarstvo odbrane!
Rusija, ilustracija, Foto: AP Photo Vadim Ghirda

borbe

UKRAJINA IZVRŠILA NAPAD NA RUSIJU: Ovih šest oblasti je bilo meta Kijeva, hitno se oglasilo Ministarstvo odbrane!

Snage ruske PVO oborile su 87 ukrajinskih dronova iznad šest oblasti Rusije, od kojih 70 iznad Rostovske oblasti, saopštila je danas pres-služba Ministarstva odbrane Rusije

Objavljeno:

Iznad Kurske i Voronješke oblasti uništeno je po šest dronova u napadu dronova, po dva iznad Belgorodske i Kurske oblasti, a jedan dron je uništen iznad Krima, prenosi RIA Novosti.

Usled pada delova oborenih dronova u regionu Voronježa, pričinjena je manja šteta na skladištu za naftu koji se ne koristi, objavio je regionalni guverner Aleksandar Gusev na svom Telegram kanalu.

Šta su sve oborile PVO snage

On je precizirao da su oko 3 sata po lokalnom vremenu dežurne snage protivvazdušne odbrane u okrugu Liskinski oborile šest bespilotnih letelica i da je tada skladište oštećeno.

Dron
foto: Prinstcreen/Twitter

Ranije je guverner Rostova Vasilij Golubev objavio da su snage protivvazdušne odbrane odbile masovni napad dronovima i da je poremećeno snabdevanje strujom u Morozovskom okrugu, kao i da preduzimaju mere za obnavljanje snabdevanja korisnika.

Rusija, Eksplozija
foto: printscreen/twitter/ KyivPost

Od početka napada Rusije na Ukrajinu u februaru 2022. godine Moskva gotovo svakodnevno saopštava o napadima ukrajinskih dronova na pogranične i centralne oblasti Rusije, kao i na Krim.

Bonus video:

02:21

RODITELJI FIZIČKI NAPALI NASTAVNICE U DVE OSNOVNE ŠKOLE! Lukić apeluje: Tek na kraju godine vide ocenu, pa rešavaju nasiljem

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.