MUČKI JE UDARALI DOK NIJE IZDAHNULA, PA NJENO TELO SPAKOVALI U KOFER: Novi stravičan zločin potresa Balkan
Policija, Foto: Printscreen/YouTube/FOX 5 New York

horor

MUČKI JE UDARALI DOK NIJE IZDAHNULA, PA NJENO TELO SPAKOVALI U KOFER: Novi stravičan zločin potresa Balkan

Devojka iz Rumunije prebijena na smrt, pa spakovana u kofer

Objavljeno:

Novi stravičan zločin potresan Balkan, nakon što je otkriveno telo devojke (31) koja je pretučena na smrt, a njeno telo je potom spakovano u kofer i bačeno.

Jezivo ubistvo dogodilo se prošle sedmice u Velikom Varadinu, a telo je pronađeno na jednom parkingu u stambenom kompleksu.

Istragom je ustanovljeno da su ubijena devojka i njena sestra bile primoravane na prostituciju. Navodno je u celu priču umešan i poznanik iz njihovog rodnog sela, a veruje se da je devojka ubijena jer "nije dovoljno zarađivala". Policija je uhapsila troje osumnjičenih.

Muškarac i žena, rodom iz Bihora, privedeni su zbog sumnje da su deo lanca prostitucije u Velikom Varadinu. Sumnja se da su u gradu imali dva stana, gde su ubijenu devojku primoravali da se prostituiše. Upravo je u jednom od tih stanova devojka i pretučena na smrt.

Veruje se da su devojku mučki udarali dok nije izdahnula, a potom su po nalogu šefa telo spakovali u kofer i ostavili na parkingu stambenog kompleksa na drugom kraju grada.

"Ubijena i njena sestra bile su izložene fizičkom i psihičkom nasilju, a za krivično delo se sumnjiče tri osobe. Žrtve su izgladnjivane i držane u nehumanim uslovima, u jednom toaletu", saopšteno je iz tužilaštva.

Šef lanca prostitucije je znao da su dve sestre lošeg materijalnog stanja, zbog čega ih je prevario i trgovao njihovim telima. Mlađa sestra ubijene devojke se nalazi u bolnici, pošto je takođe krvnički pretučena.

Prema navodima tužilaštva, veruje se da su dve sestre bile čak prinuđene i da prodaju očevu kuću i uzmu kredit. Roditelji dve devojke su pre dve godine sa njima izgubili svaki kontakt. Nije poznato da li su pokušavali da ih pronađu.

Prema navodima medija, jedan od troje osumnjičenih je na saslušanju priznao zločine.

Navodno se ubistvo dogodilo prilikom "kažnjavanja" dve sestre, jer više prostitucijom nisu zarađivale dovoljno novca. Starija sestra je u stanu podlegla povredama.

Mlađu je spasila policija.

"Žrtva ima višestruke prelome kostiju lica i rebara", rekli su iz bolnice gde je mlađa žrtva hospitalizovana.

Bonus video:

04:58

NE VERUJEM DA ĆE ALEKSI SUDITI ZA UBISTVO IZ MILOSRĐA Advokat otkrio u kojim slučajevima je ovo moguće: IPAK JE UBIO TROJE LJUDI

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.