IVANKA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ISTORIJSKE PRESUDE TRAMPU: Plavuša se UTEGLA U HELANKE, a svi BRUJE O... (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

posledice suđenja

IVANKA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ISTORIJSKE PRESUDE TRAMPU: Plavuša se UTEGLA U HELANKE, a svi BRUJE O... (FOTO)

Viđena je ispred hotela Four Seasons u blizini svoje kuće u Majamiju.

Objavljeno:

Ivanka Tramp pojavila se juče prvi put u javnosti nakon što je njen otac Donald Tramp nedavno proglašen krivim za prikrivanje novca i falsifikovanje poslovnih dokumenata. Viđena je ispred hotela Four Seasons u blizini svoje kuće u Majamiju. Odlazila je na trening sa prijateljcom, manekenkom Marijen Foneskom. Objava slika Tramopove ćerke pokrenula je niz negativnih komentara na Instagramu.

Donald Tramp je prvi predsednik Amerike u istoriji koji je proglašen krivim na sudu. Porota Okružnog suda na Menhetnu proglasila ga je prošlog četvrtka krivim za falsifikovanje poslovnih dokumenata čime je želeo da prikrije isplate porno zvezdi Stormi Danijels uoči izbora 2016. godine. Tim novcem platio je njeno ćutanje o njihovoj aferi koja se dešavala dok je njegova supruga Melanija Tramp bila u drugom sudu. Podsetimo, bračni par Tramp u braku je od 2005. i imaju sina Barona (18).

Protiv Trampa su podignute još tri optužnice, ali se ne očekuje da će ta suđenja biti održana pre predsedničkih izbora u SAD u novembru. Tramp koji se kandidovao za predsednika, izjasnio se da nije kriv ni i po tim tačkama optužbi.

Ivanka Tramp koja nije pratila oca tokom suđenja, oglasila se nakon presude na Instagramu poručivši: "Volim te, tata". U sudnici nismo viđali ni Melaniju Tramp, a izbor je otkrio da je sam proces bio veoma neprijatan za žene u porodici Tramp. Pročitajte detalje tog suđenja i kako je Melanija reagovala na pominjanje svog sina na sudu.

Ivanka je tokom predsedničkog mandata svog oca (2017- 2021) bila visoki član njegove administracije. Zajedno sa svojim suprugom Džaredom Kušnerom. U novembru 2022. saopštila je da se neće više baviti politikom, ali da izuzetno voli svog oca, kojem je kasnije tokom kampanje pružila podršku. Odluku o povlačenju donela je zbog porodice i dok se povukla iz politike, nije se sklonila sa javne scene pa smo je ranije često viđali na javnim događajima.

Trampova ćerka koja sa Kušnerom ima troje dece, nije povezana sa procesom protiv svog oca, ali je negativne reakcije ne zaobilaze: "Jadna žena, ceo život živi pod velom sramote", "Ne želim da ni da je vidim, potiče iz porodice kriminalaca", "Reci tvom ocu da se skloni", "Nosi crno, žali muža... Ups, žali oca". Podsetimo, muž Ivanke Tramp borio se dva puta sa rakom štitaste žlezde dok je radio za Trampa, pa je komentar o crnini i žaljenju prilično neprimeren.

Na Instagramu ističu i sledeće: "Poput Džareda, Ivanka sada ima oca osuđenog kriminaca. Kušnerov otac je osuđen za finansijske zločine u Nju Džerziju". Neki ističu navodne sumnjive poslove Ivankinog muža pa i njene same kao i njenu želju da zaštiti svoj brend od velikog skandala, izazvanog suđenjem i presudom.

Bonus video:

04:04

SRPSKI GLUMAC DIREKTNO IZ NJUJORKA: MOGUĆE JE DA ĆE TRAMP VLADATI IZ ZATVORA! Bio sam član porote, znam kako to izgleda

(Espreso/BlicŽena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.