DOK MELANIJA ĆUTI, ONA JE TRAMPOVA NAJVEĆA PODRŠKA: Zanosna plavuša NE KRIJE EMOCIJE, otkrila ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE
Lara Tramp, Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Amerika

DOK MELANIJA ĆUTI, ONA JE TRAMPOVA NAJVEĆA PODRŠKA: Zanosna plavuša NE KRIJE EMOCIJE, otkrila ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE

Pored svog političkog života, Donald ima još jednu važnu ulogu - on je deda

Objavljeno:

Dok ceo svet čeka da se Melanija Tramp oglasi nakon presude koja je uzburkala svet, Donald ima podršku najvažnijih članova svoje porodice - njegovih unučića.

Nedavno se oglasio i sam Donald i rizjavio kao "Melaniji sve ovo veoma teško pada" i da je "njima (njegovoj porodici) na neki način i teže nego njemu", ali ipak vidimo da je u ovom teškom periodu bivši predsednik dobio svu podršku koja mu treba.

Odmah nakon presude, lepa Lara Tramp objavila je javnu podršku svom svekru, a ubrzo nakon objavila prelepi snimak koji je raznežio naciju. Pored svog političkog života, Donald ima još jednu važnu ulogu - on je deda, a njegovi unučići, da se zaključiti, vole svog dedu

U opisu video snimka Donalda Trampa sa unučićima koji mu donose crteže, Lara je samo jednostavno napisala: "Zbog ovoga sve ovo radi" aludirajući kako su mu oni najveća motivacija u životu.

Nije tajna da se Donald i njegova lepa snajka odlično slažu, a njihov odnos produbilo je i to što je u februaru 2024. godine postala kopredsedavajući član Republikanskog komiteta, o čemu je Donald Tramp imao samo lepe reči.

"Moja talentovana snajka prihvatila je ovu ulogu, i ja sam presrećan zbog toga. Mislim da će biti odlična u ovom zadatku."

Bonus video:

03:22

AKO TREBA, TRAMP ĆE POLOŽITI ZAKLETVU IZ ZATVORA Vuković: On su u ovakvim situacijama snalazi kao riba u vodi, AMERIKA PODELJENA

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.