Određen pritvor ubici iz Daruvara, evo šta sada sledi: Masakr u staračkom domu zavio Hrvatsku u crno!
Krešimir Pahoki, Foto: Printscreen/ Facebook/ Krešimir Pahoki

HOROR

Određen pritvor ubici iz Daruvara, evo šta sada sledi: Masakr u staračkom domu zavio Hrvatsku u crno!

Grad Daruvar proglasio je sredu, 24. jul 2024. godine Danom žalosti zbog tragične pogibije šestoro osoba u Domu za starije i nemoćne osobe

Objavljeno:

Osumnjičenom za masakr u staračkom domu u Daruvaru određen je istražni zatvor u trajanu od 30 dana, danas je odlučeno na ročištu koje je trajalo sat vremena.

Sudija istrage Županijskog suda u Dubrovniku je okrivljenom odredio jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja istog krivičnog dela, piše Jutranji.

Sledi ispitivanje brojnih svedoka nezapamćenog masakra, a potrebno je sprovesti i nekoliko veštačenja.

DORH je za Krešimira P. (51) odredio istražni zatvor zbog teških okolnosti krivičnog dela, a policija ga jučerašnjom krivičnom prijavom tereti za 11 krivičnih dela.

Grad Daruvar proglasio je sredu, 24. jul 2024. godine Danom žalosti zbog tragične pogibije šestoro osoba u Domu za starije i nemoćne osobe.

Dan žalosti obeležće se spuštanjem državne i zastave Grada Daruvara na pola koplja na zgradi gradske uprave, na zgradama ustanova na području Daruvara te na zgradama ostalih institucija, udruženja i klubova na područjima Grada koje imaju istaknute zastave.

Podsetimo, Krešimir P. (51) došao je u ponedeljak nešto iza 10 sati u Dom za starije i nemoćne osobe Vianey u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru kako bi platio račun za usluge smeštaja za svoju majku koja je u tom domu već 10-ak godina.

Došao je u dvorište doma i nakon kraćeg razgovora s vlasnicom doma Anom Ivandekić, prvo ubio svoju majku i negovatelja Damira F. Da tragedija bude veća, mladi negovatelj juče uopšte nije trebalo da radi, ali je ipak došao na posao umesto koleginice koja je na moru.

Bonus video:

03:30

OSUMNJIČENI ZA MASAKR KOD MLADENOVCA DANAS PRVI PUT PRED SUDOM! Advokat Roskić otkriva da li je moguća kazna doživotne robije

(Espreso/ Jutarnji.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.