Monstrum iz Daruvara od ranije poznat policiji: Morali da intervenišu čak 3 puta, evo i zbog čega!
Ubica iz Daruvara, Foto: Printscreen/ Facebook/ Krešimir Pahoki

CURE NOVE INFORMACIJE

Monstrum iz Daruvara od ranije poznat policiji: Morali da intervenišu čak 3 puta, evo i zbog čega!

Direktor policije je potvrdio da su poslednji put morali da intervenišu pre mesec dana

Objavljeno:

Direktor policije Nikola Milina rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da je muškarac, koji se sumnjiči da je ubio šestoro ljudi u pucnjavi u Domu za stare u tom gradu od ranije poznat policiji.

Kako je naveo, policija je zbog njega više puta intervenisala. Kako je naveo, dva puta su intervenisali zbog narušavanja javnog reda i mira i jednom zbog porodičnog nasilja.

"Pre mesec dana se radilo o sukobu s poznanikom, obojica su bila u alkoholisanom stanju. Ta osoba je zadobila teže povrede, a kriminalističko istraživanje još nije završeno", rekao je Milina.

Kako je istakao, postupanje zbog porodičnog nasilja dogodilo se 2004. godine, a nasilje se dogodilo između počinioca masovnog ubistva i njegova oca.

Milina je otkrio i da je utvđeno da osumnjičeni nije imao registrovano vatreno oružje.

Govoreći o današnjem zločinu, Milina je rekao da je poziv stigao nešto posle 10 časova.

"U 10.18 sati je stigla prva dojava o pucnjavi, nije se odmah znalo o čemu se radi. Policijska uprava Daruvar je odmah poslala sve raspoložive snage, kolege su brzo uspele da identifikuju mesto i pronađu počinioca. Brzo su ga uhapsili. U događaju je odmah utvrdilo da je pet osoba smrtno stradalo, na kraju je u bolnici u Virovitici još jedna osoba smrtno stradala. Imamo i šest povređenih osoba. Radi se uviđaj i utvrđuju se sve okolnosti. Najbitnije je da je policija brzo pronašla i uhapsila počinitelja ovog krivičnog dela", kazao je Milina.

Bonus video:

01:04

PUCNJAVA I TUČA U ZVEZDARSKOM PARKU?! Muškarac (46) sa prostrelnom ranom prevezen u bolnicu! Sumnja se na OVA DVA UZROKA incidenta

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.