Ovo je Damir koga je ubio bivši hrvatski vojni policajac u staračkom domu: Jedan detalj kida srce na komade! (FOTO)
Damir Fijala, Foto: Printscreen/Facebook/Damir Fijala

PRETUŽNO

Ovo je Damir koga je ubio bivši hrvatski vojni policajac u staračkom domu: Jedan detalj kida srce na komade! (FOTO)

Damir je bio negovatelj u Domu za stare i nemoćne

Objavljeno:

Stravičan zločin u Domu za stare i nemoćne u Daruvaru dogodio se početkom nedelje i potresao Hrvatsku, ali i ceo region. Krešimir P. (51) iz Donjeg Daruvara se sumnjiči da je ubio šestoro ljudi, među kojima je i Damir Fijala (37).

Damir je bio negovatelj u Domu za stare i nemoćne a taj dan, kako kažu njegove kolege, nije trebalo da bude na poslu. On je menjao koleginicu na godišnjem odmoru.

"Krenuo je pravo hodnikom i pucao. Imao je osam metaka i sve ih je ispucao na ljude koji su se našli ispred njega. Ubio je tri starice na licu mesta, među kojima i svoju majku. Jedna žena je kasnije preminula u bolnici u Virovitici", prenosi Moj portal izjavu jednog Daruvarčanina.

Damir Fijala
Damir Fijala foto: Printscreen/Facebook/Damir Fijala

"Zet od vlasnice i jedna medicinska sestra zavukli su se pod krevet, a kada su počeli da beže kroz prozor, pogodio je i njega. Krvi je bilo po plafonu, zidovima, pravi pokolj. Prestrašno", dodaje čovek.

Nakon što je počinio masakr, Krešimir je, kako se sumnja, otišao u obližni kafić "Daruvarac" i stavio pištolj na sto, a konobarici je rekao da ubio osmoro ljudi.

Ona je gostima rekla da odu iz kafića i pozvala policiju. Možda, da nije bilo takve njene reakcije, desila bi se još veća tragedija. Krešimir je ubrzo uhapšen.

Kasnije je otkriveno da je muškarca zvala vlasnica Doma i rekla mu da nije platio račun za majku koji je trebalo da izmiri još početkom meseca.

Krešimir Pahoki
Krešimir Pahokifoto: Printscreen/ Facebook/ Krešimir Pahoki

"To mu se nije svidelo jer je verovatno celu penziju potrošio na alkohol. Svaki dan je sedeo pred radnjom i pio. Svi su znali da ima pištolj pod jastukom i niko ništa nije učinio. Čuo sam da je i prodavačici stavljao pištolj u usta. Ne znam da li je prijavila policiji. Čuli smo i da je poznanika izudarao pivskom bocom po glavi. Čovek je završio u bolnici sa teškim povredama", rekao je sagovornik za Mojportal.

Bonus video:

00:22

Pucnjava u kafani u Skadarliji

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.