Melita pokazala kako sprema hranu za more, pa raspametila mreže: Ušteda ogromna, evo šta ona to radi (VIDEO)
Hrana za plaži, Foto: Prinstcreen/Tiktok/KuhasMelita

turizam

Melita pokazala kako sprema hranu za more, pa raspametila mreže: Ušteda ogromna, evo šta ona to radi (VIDEO)

""Ne znam kako vama, ali meni se ove godine odlazak na more čini kao privilegija za najveće bogataše."

Objavljeno:

Influenserka Melita Matičević Vukasović, koja objavljuje na TikToku pod imenom ‘Kuhaš Melita‘ objavila je video u kojem je opisala svoje metode kojima priprema i održava svežim namirnice koje sa sobom nosi na letovanje.

"Ne znam kako vama, ali meni se ove godine odlazak na more čini kao privilegija za najveće bogataše. I uopšte mi nije neugodno, mi smo se opremili domaćim namirnicama i brdo toga smo nosili na more", poručila je ona u svom video snimku pa nastavila:

"Konkretno, ovi krekeri su baš zdravi. Deo koji smo odmah klopali vakumirali smo u vakum kutijama, a u kesicama smo vakuumirali sve ono što nosimo na more. Na plaži smo uštedeli brdo novca, rezervsali smo već i iduće letovanje, i sve smo jeli sveže i domaće, lubenica je hrskava, uveče je stavim, ona je ujutro hrskava na plaži... Neka kaže ko što hoće, mi smo uštedeli i dobro se nahranili na moru‘, kazala je Melita u svom video snimku.

@kuhas_melita Veganski krekeri po receptu žene koja je pobijedila karcinom!💪 Skokni do nje @cancer.influencer 🤍 ....a sada ▶️ R E C E P T : ▶️ 📌 250 g pirovog brašna 📌 1 mala žličica soli 📌 1 žličica mljevenog ružmarina 📌 60 ml maslinovog ulja 🫒 📌 120 ml tople vode Sve sjediniti u loptu tijesta. Uključiti pećnicu na 200°C Rastanjiti tijesto između 2 pek papira. Izrezati u željene oblike ali svaki komadić bocnuti vilicom (za bolju hrskavost) ( ..osim toga, veća hrskavost se dobije i ukoliko izbockano tijesto, prije pečenja ostavimo u frižideru 30 min, no to ovdje nije glavni uvijet!) Pečene ohladiti i služiti se ! ❣️ Za dugotrajnuju hrskavost, mi jedan dio vakumiramo pomoću najboljeg na tržištu vakum aparata od @status.izvorna.pomagala i pospremamo za putovanja u vrećice od istoimene tvrtke. Dio koji ćemo odmah konzumirati pospremimo u kutiju i držimo tako na stolu. Kad god si tko uzme šaku krekera, ostatak opet vakumira u 3 potezanja, pomoću ručne vakum pumpice. 🎁 Želiš li i ti nešto naručiti iz bogate, praktične ponude @status.izvorna.pomagala ovsje ti ostavljam svoj kod za popust : KUHASMELITA . . . #kodzapopust #statusizvornapomagala #status #vakum #vakumposude #vakumaparat #vakumvrecice #svjezahrana #zdravahrana #zdravirecepti #recepti #pir #dinkel #spelta #krekeri #zdravo #healthy #sugarfree #vegan #vege #fitness #CapCut ♬ original sound - Kuhaš Melita

Ispod videa u kojem je Melita pokazala hranu koju nosi na more, uključujući punjene paprike, voće i povrće, moglo se naći brojne komentare TikTokera od kojih su neki oduševljeni njenim ‘snalaženjem‘, a drugi se zgražavaju nad činjenicom da neki na more nose gomilu hranu umesto da to kupe u gradu u kojem letuju.

"Ali ja volim da jedem hranu iz mesta u koje putujem. Nekako mi je to baš bitno. Šta znam", jedan je od komentara. Melita je pojedincima i odgovarala na opaske:

"I mi! Takođe jedemo u mestu gde smo i to reklamiram besplatno, ali samo restorane koji drže kvalitet, a cenu realnu (što više nije slučaj, nerealno su sve podigli, al baš bezobrazno!).

Korisnica Edita, koja se očito ne slaže s gore navedenim stavovima, napisala je: ‘Znam da su cene očaj, ali zabranila bih da se nosi hrana od kuće na plažu".

Bonus video:

49:44

USIJANJE 17.07.2024.

(Espreso/Kurir/Jutarnji/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.