"Idi onda na Adu Ciganliju": Bosanac otišao u Dubrovnik, pa izuo Hrvate iz cipela: Od besa udarili na Srbiju! VIDEO
Ada Ciganlija, Foto: Tamara Trajković, beta admir buljubasic, printscreen/x/Povjerljivo Portal

NEVERICA

"Idi onda na Adu Ciganliju": Bosanac otišao u Dubrovnik, pa izuo Hrvate iz cipela: Od besa udarili na Srbiju! VIDEO

Na mrežama se masovno širi snimak jednog muškarca iz Bosne koji je javno izrazio svoje nezadovoljstvo cenom parkinga u Dubrovniku

Objavljeno:

Od početka ove letnje sezone se srećemo sa raznim objavama korisnika društvenih mreža u kojima upozoravaju na paprene cene iz raznih popularnih letovališta. Ni ovog puta nije drugačije.

Naime, na mrežama se masovno širi snimak jednog muškarca iz Bosne koji je javno izrazio svoje nezadovoljstvo cenom parkinga u Dubrovniku. Kako navodi, on je za sat vremena parkinga morao da izdvoji čak 42 evra.

"Samo da vas pozdravim i da vam kažem, nalazim se u jednom hotelu u Dubrovniku. Zadržalo sam se nekih sat vremena na njihovom parkingu u garaži i zamislite koja je cena sat vremena, petnaest minuta i dvanaest sekundi. To vam izađe tačno 42 evra, pa vi sada razmislite da li ćete da dođete ili nećete. Veliki pozdrav svima", rekao je on u video snimku.

Ovaj snimak je, očekivano, izazvao burne reakcije, a posebno su se izdvojili Hrvati kojima se ovaj snimak nimalo nije dopao.

"Idi onda na Adu Ciganliju dečko"

- "Zašto si uopšte dolazio u Dubrovnik?", "Bolje da mu je pauk odneo auto", "Ima li šta jadnije od ovakvih kmečavaca?", "To vam je 21 evro po započetom satu, ni javne garaže nisu jeftinije, ako se ne varam", "Idi onda na Adu Ciganliju dečko", "Koliko je u Monako sat parkiranja?", "Zato ja brate odem u Grčku na more i parkiram gde hoću i za ovih 10 godina ni jednom me niko nikad nije opomenuo niti mi je ikad tražio da platim parking. Ali zaista je tako u 99% primorskih mesta" - su samo neki od komentara koji se se našli ispod ovog video snimka.

Šta mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

02:37

ZBOG ČEGA SU CENE GORIVA U REGIONU ZNATNO MANJE? Stručnjaci odgonentnuli: Nije tako bilo do pre dve godine, država tako mnogo gubi

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.