Prošetala plažom u Hrvatskoj, pa ostala bez daha od besa: Pazite samo šta je zatekla, ovo je katastrofa! (VIDEO)
Plaža, Foto: Profimedia

SNIMAK KOJI SVE OPISUJE

Prošetala plažom u Hrvatskoj, pa ostala bez daha od besa: Pazite samo šta je zatekla, ovo je katastrofa! (VIDEO)

Ona se oglasila povodom "rezervisanja" mesta peškirima na plaži

Objavljeno:

Društvenim mrežama se širi video snimak žene koja iznajmljuje apartmane na Jadranu. Ona je prošetala plažom u svom mestu u osam sati ujutru, a zbog onoga što je zapazila je morala da se oglasi.

Naime, ona se oglasila povodom "rezervisanja" mesta peškirima na plaži, pa besno poručila:

"Ima li ovo smisla, na plaži sam, 8 sati ujutru. Pazi ovo, pazi ove rezervacije. Gle, svi hoćemo turiste, svi želimo da troše pare, ali ima li ovo smisla? Da nema mesta za doćo u 8:30 sati i staviti peškir zbog toga što... Uzela sam vazduha koliko sam uzrujana. Neću imenovati imenom i prezimenom koji su to tipovi fostiju. Ali ću samo reći da su moji Austrijanci i Nemci ljuti kao psi. Traže od mene, budući da ja jedina pričam nemački, da nešto napravim. Katastrofa, katastrofa", rekla je ona u video snimku.

@megsbeauty

STOP rezervaciji mjesta na plazi! Uzrujana sam 'ko pas (no shade to dogs 🐶) EDIT: 1. ucinila sam lapsus linguae prilikom izrazavanja te se ispricavam - "moji" Austrijanci i Nijemci se odnosilo na germansko govorno podrucje s kojeg dolazim. TO NISU MOJI GOSTI! Nisam vlasnik apartmana, niti iznajmljujem apartmane. Navedene osobe su me cule na plazi kako govorim njemacki te su mi prisle s prigovorom. 2. Slijedom primljenih komentara podsjecam kako je hrv. legislativom Zakon o vlasnistvu te Odlukama o komunalnom redu uredjena navedena problematika. Cinjenica je kako je ocito nedovoljno komunicirana sa strane jedinica lokalne samouprave odnosno turistickih zajednica. Nadalje: lijepo Vas molim da se komentari zadrze na izrazavanju vlastitog misljenja. Molim Vas bez vrijedjanja, uvrijedljivih rijeci, molim Vas bez poticanja nasilja. Hvala Vam na razumijevanju!

♬ original sound - MegsBeauty| Lifestyle&Diaspora

Na video snimku koji je objavila se vidi da od peškira ne može igla da padne. Načičkani su jedan do drugog, a na mnogima stoji kamenje kako ih ne bi odneo vetar ili možda kako bi se znalo da je mesto "rezervisano".

Naravno, ovaj video je izazvao lavinu komentara, a javili su se i mnogi Balkanci.

- "Mesto je javno, uzmeš i pomeriš peškir", "Pokupiš sve peškire i staviš na kraju plaže na jednu veliku gomilu pa neka preturaju celi dan dok ne nađu svoj", "Toga u Grčkoj nema, hvala bogu, a ko ide u Hrvatsku na more, sam je kriv. Platiš kao budala, a ništa ne dobiješ". "Bacaj sve u smeće", "Kad ležaljka i suncobran ne bi bili 30 evra, možda bi malo više ljudi rentalo iste" - ređali su se komentari na ovaj snimak.

Jedan korisnik se posebno našao uvređenim zbog pominjanja ljutih Austrijanaca i Nemca pa je prokomentarisao:

- Čujte, Austrijanci, Nemci su ljuti kao psi... Kao da su mnogo bolji od nas Balkanaca. Hajde molim te. Ja sam svojim očima video veću stoku od ovih nabrojanih. Pre su bolesni što ih ne tretiraju kao kraljeve, što ih nema gde čeka. Da ne govorim koliko je puta baba iz Nemačke umalo legla na moj peškir. Sve je ok, možda je malo preterivanje, ali hvaljenje pojedinih naroda nije sasvim ok."

Bonus video:

01:17

Plaža u Australiji

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.