"Ajde u Grčku ako vam ne valja ovo" Vlasnik apartmana poludeo na balkanske turiste zbog jedne stvari - nastao haos
Dalmacija, Foto: Profimedia

stanodavac iz pakla

"Ajde u Grčku ako vam ne valja ovo" Vlasnik apartmana poludeo na balkanske turiste zbog jedne stvari - nastao haos

Nekolicina vlasnika apartmana u Hrvatskoj otvoreno je izrazila svoje nezadovoljstvo turistima ove sezone

Objavljeno: 22:17h

Nije tajna da su turisti ove sezone izrazito nezadovoljni cenama smeštaja, a naročito kad je u pitanju hrvatsko primorje. Nekolicina vlasnika apartmana u Hrvatskoj otvoreno je izrazila svoje nezadovoljstvo, a jedan od njih bez blama je izneo svoje mišljenje - i mnogi su ostali zgroženi njegovim rečima.

Ovaj nepoznati vlasnik apartmana, očigledno iziritiran zahtevima za nižim cenama, nije birao reči dok je odgovarao nezadovoljnim turistima u svom TikTok snimku, koji se kasnije proširio i na drugim društvenim mrežama, pre svega na Reditu, gde su ga sami Hrvati zbog stava isprozivali.

"Za 50 evra bi ti letovao ovde?"

"Šta bi vi? Stan od 150 kvadrata da vam ga dam za 50 evra je li? Da vam dam za 50 evra pe*erčine jedne?! Ako nemate para uzmite šator pa idite na ledinu majku vam vašu, u životu nikad ništa niste radili sad bi mufte na more.

Ma jeli bogati? Sve sam renovirao, koštalo me 13.000 evra a on bi sada da mu dam za 50 evra. Za 50 evra bi ti letovao ovde? Ajde u Grčku ako vam ne valja ovo ili uzmite šator. Neko je dao ceo svoj život u apartmane a vama smeta što ćemo sad zarađivati? Se*onje jedne", rekao je on u videu.

"Laki je malo nervozan"

"Prosečan iznajmljivač u Dalmaciji" stoji u opisu profila ispod kog su se mogli naći različiti komentari.

"Dao 13.000 evra za dva kupatila a za regal u boravku čekao da baba otegne papke", "Umri baba, oslobodi sobu", "Meni ne bi ni u apsolutnom ludilu palo na pamet da potencijalnim klijentima snimim ovakav video. A svaki mesec traže sve niže i niže cene, i imaju sve veće i veće zahteve. Ovo može samo ko*jina da snimi", "Laki je malo nervozan", "'U životu nikad ništa niste radili'", "Frajer misli da je naporan rad kad moraš platiti nekome da ti renovira kupatilo", "Čovek koji ništa ne radi u životu se*e drugima da ništa ne rade u životu. Ne mora biti 50 evra noćenje, ali ne mora ni 200, 300 evra. Biće mu je prazan ovu sezonu, pa snima svoje frustracije ovako javno", bili su samo neki od komentara od strane samih Hrvata.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.